Με την απώλεια του Τζίμη Πανούση η σάτιρα είναι πλέον φτωχότερη
Κυριακή, 14 Ιαν. 2018, 16:45

Σίγουρα ο Αριστοφάνης θα χαίρεται που ο Τζιμάκος είναι πλέον στην παρέα του, αλλά εμάς θα μας λείψει το πνεύμα και χιούμορ του που πηγάζουν από αυθεντική στάση ζωής και άποψη για τα τεκταινόμενα.

Αντικομφορμιστής, πολυτάλαντος, προκλητικός, διαφορετικός, σατίρισε ότι θεωρούσε πως έπρεπε να σχολιαστεί, απ' όπου κι αν προερχόταν. Εύστοχος και άμεσος δεν άφηνε περιθώρια παρεξηγήσεων των λεγομένων του, είτε ήταν τραγούδια, είτε εκπομπές, είτε παραστάσεις. Οι Μουσικές Ταξιαρχίες, ο Δράκουλας των Εξαρχείων, οι απίστευτες ατάκες στο ραδιόφωνο, η σάτιρα που έσπαγε κόκκαλα, οι ζωντανές παραστάσεις, άφησαν ένα στίγμα βαθύ και ξεχωριστό.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Νέες ακροπόλεις δίχως τόπο, δίχως περιβάλλον και δίχως ιστορία…
Πέμπτη, 11 Ιαν. 2018, 18:56

Ανοικτή Επιστολή των Οικολόγων Πράσινων ως προς την δρομολογούμενη ανέγερση ουρανοξυστών στο χώρο της «επένδυσης» του Ελληνικού

Είναι γνωστό ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι είμαστε από προγραμματική θέση αντίθετοι σε κάθε «επένδυση» μαζικής οικοδόμησης, στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού. Το διακηρύξαμε, επί σειρά ετών, σχεδόν σε όλα μας τα τακτικά και έκτακτα συνέδρια και σε πλήθος ανακοινώσεων και δελτίων τύπου. Για τους Οικολόγους Πράσινουςο χώρος του πρώην αεροδρομίου είναι και παραμένει αποκλειστικά δημόσιος πλούτος και κοινό αγαθό, ο τελευταίος ενιαίος ελεύθερος χώρος στο λεκανοπέδιο και η μοναδική ευκαιρία δημιουργίας ενός δημόσιου Μητροπολιτικού Πάρκου υψηλού πράσινου, ανάδειξης της φύσης και της πολιτισμικής διάστασης του αττικού χώρου.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ
Τετάρτη, 10 Ιαν. 2018, 20:24

Ο συνεκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων, Κώστας Διάκος, σχετικά με την κινητικότητα των τελευταίων ημερών στα ελληνοτουρκικά που είχαν αφετηρία την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα, δήλωσε:

«Οι Οικολόγοι Πράσινοι επιθυμούν την αποφυγή συγκρουσιακού κλίματος στις διακρατικές σχέσεις μας στα Βαλκάνια και στην ευρύτερη περιοχή, επιδιώκοντας την συνύπαρξη, την διεθνή, κοινωνική και οικονομική συνεργασία, σε πλαίσιο ειρήνης και μη βίας. Οι λαοί της Ελλάδας και της Τουρκίας δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, παρά μόνο να συνεργαστούν για την καλή όμορη συμβίωση και την πολιτική, κοινωνική και οικονομική συνεργασία, στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου».

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Οι Οικολόγοι Πράσινοι για το περιβαλλοντικό τέλος στις πλαστικές σακούλες - Ένα χρόνιο αίτημα μπαίνει σε εφαρμογή
Παρασκευή, 05 Ιαν. 2018, 00:00

Βρισκόμαστε ήδη στις πρώτες μέρες που εφαρμόζεται στη χώρα μας το περιβαλλοντικό τέλος για τις λεπτές πλαστικές σακούλες μεταφοράς. Ένα προϊόν της καθημερινότητάς μας τα τελευταία 50 χρόνια που  λόγω του μικρού βάρους, του σχήματός του (χερούλια) και της αργής διάσπασης του, ανακυκλώνεται δύσκολα, τεμαχίζεται και παρασύρεται εύκολα από τον άνεμο και τη βροχή και καταλήγει στο περιβάλλον και ιδίως στις θάλασσές μας.  Αποτελεί πλέον σημαντική ρύπανση αλλά και κίνδυνο για πολλά είδη ζωής αλλά και για την ίδια τη διατροφική αλυσίδα.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Σύνθετη ονομασία, σε πείσμα των αλυτρωτισμών και της επιθετικής διεκδίκησης
Παρασκευή, 05 Ιαν. 2018, 17:25

Οι Οικολόγοι Πράσινοι για την οριστική διευθέτηση του θέματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ

Με αφορμή την πρόσφατη επάνοδο του «μακεδονικού» στην πολιτική επικαιρότητα, ο συν-εκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων,Κώστας Διάκος, δήλωσε:

«Για μία ακόμη φορά επανέρχεται στην πολιτική σκηνή της χώρας το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και η προσπάθεια της οριστικής της διευθέτησης. Αυτή τη φορά, υπό σαφώς καλύτερες συνθήκες δεδομένων λόγω των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων στην γειτονική χώρα, και της θετικής στάσης από μέρους της ελληνικής κυβέρνησης σ' αυτές.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 


  • Δελτία Τύπου
  • Δράσεις - Εκδηλώσεις
  • Θεματικές Ομάδες
  • Πολιτικές Κινήσεις
  • Αρθρογραφία

Φωτογραφικό υλικό