ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (μέλους των Οικολόγων Πράσινων) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΩΝΗ σχετικά με τα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ και τον προβληματισμό του για τη θέση του ως βουλευτή
Τρίτη, 14 Μάρ. 2017, 21:05

e-max.it: your social media marketing partner
 
Κοινωνική Κουζίνα από την Περιφερειακή Οργάνωση Αττικής των Οικολόγων Πράσινων
Κυριακή, 12 Μάρ. 2017, 10:21

Τετάρτη 16 Μαρτίου 18:30μμ Πλ. Κουμουνδούρου

Η Περιφερειακή Οργάνωση Αττικής των Οικολόγων Πράσινων σε συνεργασία με το Ενιαίο Οικολογικό Κέντρο Μεταμόρφωσης και Μεσογείων, "Κώστας Παντελής" και την Εθελοντική Ομάδα "Βοήθησε τον πλησίον σου" διοργανώνει την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 18:30μμ, στα γραφεία των Οικολόγων Πράσινων στην Πλατεία Ελευθερίας 14 (Πλατεία Κουμουνδούρου), Κοινωνική Κουζίνα για τους άπορους συνανθρώπους μας.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Ισότητα των δύο φύλων: Ένας στόχος που όλο ξεμακραίνει
Τρίτη, 07 Μάρ. 2017, 18:19

Η 8η Μάρτη φέτος μόνο ως αφορμή για έντονο προβληματισμό και ανησυχία μπορεί να «γιορταστεί» για τη σταθερή ιδεολογική και θεσμική οπισθοδρόμηση και την απώλεια κεκτημένων δικαιωμάτων των γυναικών σε τοπικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

H χώρα μας κατρακυλάει συστηματικά την τελευταία δεκαετία στην παγκόσμια κατάταξη για την ισότητα των δύο φύλων καθώς  βρίσκεται 23 θέσεις χαμηλότερα σε σχέση με 10 χρόνια πριν (92η το 2016,  69η το 2006) και πέντε θέσεις χαμηλότερα από το 2015 οπότε και βρισκόταν στην 87η θέση ανάμεσα σε 145 χώρες.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Η φέτα είναι μόνο η αρχή: Το Ελληνικό Κοινοβούλιο ΜΠΟΡΕΙ να αποφασίσει άμεσα και να μπλοκάρει την προσωρινή εφαρμογή για την CETA
Τρίτη, 28 Φεβ. 2017, 19:31

Η υπερψήφιση της CETA στο Ευρωκοινοβούλιο την περασμένη εβδομάδα, έδειξε με ένα απτό παράδειγμα για την Ελλάδα τους κινδύνους που εγκυμονεί  η νέα συμφωνία διατλαντικού εμπορίου για τις μικρές χώρες και παραγωγές. Η ναυαρχίδα των ελληνικών προϊόντων με κατοχυρωμένη ονομασία προέλευσης, η φέτα,  δεν μπόρεσε να κατοχυρωθεί στην Καναδική αγορά (και μέσω αυτής και σε άλλες). Το δικαίωμα να παράγονται προϊόντα τύπου φέτας από τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες που το έκαναν μέχρι τώρα στον Καναδά, παράγοντας ένα τελείως διαφορετικό προϊόν, λευκό τυρί από αγελαδινό γάλα με το όνομα φέτα, υπερίσχυσε των δικαιωμάτων για την προστασία του προστατευόμενου όρου ονομασίας προέλευσης του ελληνικού προϊόντος.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 


  • Δελτία Τύπου
  • Δράσεις - Εκδηλώσεις
  • Θεματικές Ομάδες
  • Πολιτικές Κινήσεις
  • Αρθρογραφία

Φωτογραφικό υλικό