Οι Οικολόγοι Πράσινοι στηρίζουν τον αγώνα ενάντια στην αιχμαλωσία της άγριας ζωής. Τα άγρια ζώα πρέπει να ζουν ελεύθερα

Οι Οικολόγοι Πράσινοι σχετικά με δημοσιεύματα περί απειλής της κυβερνητικής πλειοψηφίας
Τετάρτη, 25 Ιαν. 2017, 19:12

Σχετικά με δημοσιεύματα περί απειλής της κυβερνητικής πλειοψηφίας και συνοχής από τους Οικολόγους Πράσινους, που σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να δημιουργήσουν είδηση, το Γραφείο Τύπου των Οικολόγων Πράσινων διαψεύδει, διευκρινίζοντας ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι ετοιμάζονται για το ετήσιο Συνέδριό τους που ξεκινάει την Παρασκευή, όπου εκλέγονται νέα όργανα, γίνεται απολογισμός του προηγούμενου έτους, της συνεργασίας, αλλά και μπαίνουν οι νέοι στόχοι. Η απόφαση-πρόταση της Παναττικής Συνδιάσκεψης προς το Συνέδριο, που κυκλοφόρησε σε πολλά σημεία παραποιημένη και σχολιασμένη κατά το δοκούν, είναι μία ανάμεσα σε άλλες των περιφερειακών οργανώσεων.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τα επεισόδια στο σχολείο στο Πέραμα: Για άλλη μια φορά, μάρτυρες της βίαιης δράσης της Χ.Α
Πέμπτη, 19 Ιαν. 2017, 17:30

Σχετικά με τα επεισόδια στο σχολείο στο Πέραμα, η εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Μαρία Πετεινάκη, δήλωσε:

«Με την εισβολή μελών και βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε σχολείο στο Πέραμα γινόμαστε για άλλη μια φορά μάρτυρες της βίαιης δράσης της ακραίας και επικίνδυνης αυτής οργάνωσης αλλά δυστυχώς και της αδυναμίας και απροθυμίας της αστυνομίας να προστατεύσει τους πολίτες από αυτήν. Ως Οικολόγοι Πράσινοι στηρίζουμε την κυβέρνηση στην προσπάθεια της εκπαιδευτικής ένταξης των προσφυγόπουλων.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Οι Οικολόγοι Πράσινοι για την διαπραγμάτευση για το Κυπριακό στην Γενεύη: όχι στις εγγυήσεις - διαχείριση της επίσλυσης στα χέρια των Κυπρίων
Παρασκευή, 13 Ιαν. 2017, 18:45

Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν αναγκαία την ελευθερία του συνόλου της επικρατείας της χώρας και την επανένωση του νησιού μέσω της διζωνικής διακοινοτικής Ομοσπονδίας.Διαπιστώνεται όμως έντονη αδιαλλαξία εκ μέρους της Τουρκοκυπριακής πλευράς, κυρίως σε θέματα διακυβέρνησης του Ομόσπονδου Κράτους και προφανώς κυρίως υπό την πίεση της Τουρκίας.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν θετική εξέλιξη την άμεση και δίκαιη επίλυση του Κυπριακού αφού θα λειτουργήσει καταλυτικά στις γεωπολιτικές αναταράξεις της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.

Επίσης εκτιμούν ότι μια λύση του Κυπριακού θα αποτελέσει θετική εξέλιξη για την Ευρωπαϊκή Ένωση,εφόσον:

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Απαράδεκτες οι συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στα ελληνικά νησιά
Πέμπτη, 12 Ιαν. 2017, 19:25

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών ανέδειξαν την γύμνια του σχεδιασμού φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στα νησιά μας. Η προσωρινή λύση του πολεμικού πλοίου, που έφτασε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, είναι μεν προσωρινά βοηθητική, όμως είναι επιτακτική η ανάγκη εύρεσης μόνιμης λύσης.

Τα ερωτήματα πολλά και δυστυχώς αναπάντητα.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 


  • Δελτία Τύπου
  • Δράσεις - Εκδηλώσεις
  • Θεματικές Ομάδες
  • Πολιτικές Κινήσεις
  • Αρθρογραφία

Φωτογραφικό υλικό