Μη πετάτε φίλοι και φίλες μου όπου βρείτε πλαστικά στη παραλία. Μπείτε στο κόπο να τα βάλετε στους ειδικούς κάδους. Η Φύση στο τέλος τιμωρεί την αδιαφορία σας γι αυτήν.
«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014-2020 – Ο πρωτογενής τομέας μοχλός ανάπτυξης των Μικρών Κυκλάδων»
Πέμπτη, 27 Απρ. 2017, 22:45

Tο Επιμελητήριο Κυκλάδων, υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σας προσκαλεί το κοινό στην Ημερίδα με θέμα: "Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 - Ο πρωτογενής τομέας μοχλός ανάπτυξης των Μικρών Κυκλαδονήσων"  που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου 2017 στην Αθήνα, στην Ειδική Υπηρεσία ΠΑΑ 2014-2020 (Λ. Αθηνών 58, Αίθουσα Ισογείου).

Για την εγγραφή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στο συνημμένο έντυπο συμμετοχής και να το αποστείλετε μέχρι τις 3 Μαίου 2017, στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Οι Τούρκοι πολίτες απέδειξαν τη δημοκρατική τους γενναιότητα
Πέμπτη, 27 Απρ. 2017, 17:11

Εντείνονται οι συγκρουσιακές διαδικασίες στο χώρο της Μέσης Ανατολής με φόντο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Τουρκία. Οι Τούρκοι πολίτες απέδειξαν τη δημοκρατική τους σταθερότητα, απέναντι σε ένα καθεστώς που έχει στερήσει τα ατομικά δικαιώματα, που προχωρά σε μια ακόμα εθνοκάθαρση, αυτή των Κούρδων, που περιορίζει τον ελεύθερο ακαδημαϊκό λόγο στα Πανεπιστήμια, κλείνει όσα μέσα μαζικής ενημέρωσης δε το βολεύουν, μετρά 100.000 συλληφθέντες με συνοπτικές δίκες και άμεσες εκτελέσεις, πολιτών. Εξαιτίας και με αφορμή το πραξικόπημα που εκδηλώθηκε κατά Ερντογάν, κατάργησαν τη δημοκρατική λειτουργία των δικαστηρίων και αποδιοργάνωσαν την κρατική μηχανή.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις Γαλλικές Εκλογές
Πέμπτη, 27 Απρ. 2017, 17:07

Η Γαλλία εδώ και χρόνια περνά μια από τις χειρότερες φάσεις της Ιστορίας της. Οι πολίτες απογοητευμένοι από την κατεδάφιση των αξιών της γαλλικής κουλτούρας προσπάθησαν σ' αυτές τις εκλογές να βρουν διέξοδο απέναντι στο διαμορφωμένο γραφειοκρατικό πολιτικό σύστημα. Για πολλούς Γάλλους ως εύκολη λύση επιλέχθηκε ο ευρωφοβικός, ρατσιστικός, πολιτικός ωστόσο, λόγος της Λεπέν.

Η άμυνα του καταστροφικού γραφειοκρατικού και τεχνοκρατικού συστήματος εκφράστηκε με την έντονη προβολή του Μακρόν, άχρωμου πολιτικά, με ελάχιστες κοινωνικές αναφορές, χωρίς κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόγραμμα, πολιτικά άστεγου, «ανεξάρτητου», αποτυχημένου υπουργού οικονομικών, για μικρό διάστημα στην κυβέρνηση Ολάντ, τραπεζίτη στο επάγγελμα και προκλητικά στηριγμένου προεκλογικά από όλο το επιχειρηματικό και επικοινωνιακό κατεστημένο της Γαλλίας.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Ξεκαλάκη για ενδεχόμενη συνεργασία των Οικολόγων Πράσινων με το ΠΑΣΟΚ
Τετάρτη, 26 Απρ. 2017, 16:20

Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Ξεκαλάκη στα ΜΜΕ, στις οποίες αναφέρεται σε ενδεχόμενη συνεργασία των Οικολόγων Πράσινων με το ΠΑΣΟΚ, οι Οικολόγοι Πράσινοι δηλώνουμε με σαφήνεια ότι:

- δεν συμμετέχουμε σε καμία διεργασία που αφορά την κεντροαριστερά και οι πολιτικές μας επιλογές προκύπτουν από αποφάσεις των οργάνων μας,

- δεν έχουμε κανένα λόγο συνδιαλλαγής με έναν πολιτικό χώρο που διατηρεί στις τάξεις του στελέχη υπεύθυνα για την καταστροφή της χώρας. ​


e-max.it: your social media marketing partner
 
Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο
Δευτέρα, 24 Απρ. 2017, 22:09

Σχετικά με τη διαδικασία επαναξιολόγησης του έργου ΣΔΙΤ διαχείρισης απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, που επιχειρείται μέσω της Διυπουργικής Επιτροπής Μεγάλων Έργων, οι Οικολόγοι Πράσινοι παρεμβαίνουν, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να δοθεί η μέγιστη προσοχή στην ολοκλήρωση του συνολικού σχεδίου διαχείρισης των απορριμμάτων, με βάση τις αρχές του ΕΣΔΑ.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι, με δεδομένη πάντα τη διάθεση διαλόγου την οποία πιστεύουν και προτείνουν, αισθάνονται την υποχρέωση να δηλώσουν ότι: ο υφιστάμενος Εθνικός Σχεδιασμός Διαχείρισης Απορριμμάτων δεν αρκεί να χρησιμοποιείται μόνο ως νούμερα- ποσοστά στόχων, που καλύπτονται στα χαρτιά με συμφωνία για περιορισμό της δυναμικότητας στις υπερδιαστασιολογημένες και συγκεντρωτικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμμάτων (με ελάχιστη εγγυημένη ποσότητα και δεσμευτικούς όρους για 21 χρόνια).

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 


  • Δελτία Τύπου
  • Δράσεις - Εκδηλώσεις
  • Θεματικές Ομάδες
  • Πολιτικές Κινήσεις
  • Αρθρογραφία

Φωτογραφικό υλικό