Να απελευθερωθεί άμεσα ο Θοδωρής Ηλιόπουλος!
Πέμπτη, 20 Αύγ. 2009, 11:52

Μια κατάφωρη αδικία σε βάρος ενός ανθρώπου που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού συντελείται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Θοδωρής  Ηλιόπουλος συνελήφθη στα επεισόδια του Δεκεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας. Στις 22 Δεκεμβρίου παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του να αφεθεί ελεύθερος, καθώς όπως έλεγε δεν είχε καμία σχέση με όσα τον κατηγορούσαν, κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Τι άλλο ετοιμάζουν κατά του σιδηροδρόμου;
Τετάρτη, 19 Αύγ. 2009, 15:41

Συνειδητό σαμποτάζ, για εξυπηρέτηση των ανταγωνιστών του σιδηροδρόμου χαρακτηρίζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι την αιφνιδιαστική διακοπή των δρομολογίων του Ο.Σ.Ε. προς Πάτρα στη μέση της τουριστικής αιχμής. Η διακοπή, που ξεκίνησε από 17.8.2009 και ισχύει επ' αόριστον, έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά την απαράδεκτη δραστική περικοπή των δρομολογίων στην ίδια γραμμή και επιχειρείται να δικαιολογηθεί με επίκληση των έργων που εκτελούνται για τη νέα χάραξη της γραμμής Κιάτο-Πάτρα.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Βιώσιμη γεωργία και όχι κοντόφθαλμες πολιτικές
Τρίτη, 18 Αύγ. 2009, 17:06

Αδιέξοδο  στην Ε.Ε. για τις αγροτικές αποζημιώσεις

Σε  περίοδο μεγάλης οικονομικής  κρίσης, η οποία πλήττει μεταξύ άλλων και τους αγρότες η ελληνική κυβέρνηση διέθεσε τον περασμένο Ιανουάριο με τρόπο πρόχειρο και αδιαφανή 500 εκατομμύρια Ευρώ για αποζημιώσεις που προορίζονταν να κατασιγάσουν τις αντιδράσεις των αγροτών.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS: ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ
Τρίτη, 18 Αύγ. 2009, 13:07

Η "επιστροφή" Χριστοφοράκου -όποτε κι αν αυτή γίνει- και η νέα φάση στην οποία μπαίνει η διαλεύκανση (;) του σκανδάλου Siemens θέτουν τα πολιτικά κόμματα, ιδιαίτερα τα δύο κόμματα εξουσίας, το πολιτικό σύστημα και τους θεσμούς προ των ευθυνών τους. Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν ότι η υπόθεση Siemens μπορεί, έστω και τώρα, να αποτελέσει την ιστορική ευκαιρία για πραγματική κάθαρση της πολιτικής και κοινωνικής ζωής από τα φαινόμενα διαφθοράς και για ανανέωση του πολιτικού συστήματος, ώστε να κερδίσει ξανά η πολιτική τον ρόλο που της ανήκει στη διαμόρφωση των εξελίξεων και κατά συνέπεια την εμπιστοσύνη των πολιτών. Η αποτυχία κάθαρσης θα βυθίσει τη χώρα σε μεγαλύτερη κρίση και οι πολίτες θα συνεχίσουν να πληρώνουν το μεγάλο οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό κόστος της διαφθοράς που μας κατατάσσει σε μια από τις πιο διεφθαρμένες χώρες παγκοσμίως. Οι Οικολόγοι Πράσινοι εκτιμούν ότι έφτασε η ώρα για πραγματικές δημοκρατικές αλλαγές στο πολιτικό μας σύστημα.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Πρόγραμμα Διανομής Φρούτων και Λαχανικών στα Σχολεία
Δευτέρα, 17 Αύγ. 2009, 14:48

Προτεραιότητα στα βιολογικά  προϊόντα και τις τοπικές παραγωγικές  δομές

Η προώθηση της  κατανάλωσης φρούτων  στα Δημοτικά σχολεία όλης της χώρας, με τη νέα σχολική χρονιά, βάσει του σχετικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού, δεν πρέπει να  ειδωθεί μόνο σαν μέτρο για την καταπολέμηση  της παιδικής παχυσαρκίας αλλά σαν ευκαιρία για την προώθηση σημαντικών αλλαγών στην ελληνική γεωργία και για τη διαμόρφωση της καταναλωτικής συνείδησης των αυριανών πολιτών.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 


  • Δελτία Τύπου
  • Δράσεις - Εκδηλώσεις
  • Θεματικές Ομάδες
  • Πολιτικές Κινήσεις
  • Αρθρογραφία

Φωτογραφικό υλικό