ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
Τρίτη, 04 Αύγ. 2009, 15:30

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ  ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ (ΣΠΑΥ)

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009, εκπρόσωποι της  Θεματικής Ομάδας Δικαιώματα των Ζώων των Οικολόγων Πράσινων, είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΠΑΥ και Δήμαρχο Βύρωνα, κ. Νίκο Χαρδαλιά, και μέλη της συντονιστικής ομάδας του ΣΠΑΥ για θέματα συνεργασίας σχετικά με την προστασία του Υμηττού.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Αποσπάσεις Δημοσίων Υπαλλήλων
Σάββατο, 01 Αύγ. 2009, 00:00

Οι Οικολόγοι  Πράσινοι καλούν δημοσίους υπαλλήλους  ανεξαρτήτως φύλλου, που διαθέτουν  τα ανάλογα προσόντα που περιγράφονται  πιο κάτω, να δηλώσουν εφόσον το επιθυμούν την πρόθεσή τους να αποσπασθούν από την υπηρεσία στην οποία εργάζονται σήμερα στο δημόσιο στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης και να εργασθούν στους Οικολόγους Πράσινους με βάση τις διατάξεις του νόμου 2910/2001 για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και σε θέσεις με βάση τις προδιαγραφές και απαιτήσεις που περιγράφονται αντιστοίχως.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
«Εξοικονόμηση κατ' οίκον»: καλό, αλλά μισές δουλειές
Πέμπτη, 30 Ιούλ. 2009, 12:58

Το αναμενόμενο πρόγραμμα χρηματοδότησης της ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης κινείται μεν σε σωστή κατεύθυνση  και οι Οικολόγοι Πράσινοι το καλωσορίζουμε αλλά είναι πολύ μικρότερο σε μέγεθος και στόχο από αυτό που έχει ανάγκη το περιβάλλον και απαιτεί η ελληνική οικονομία και οι ενεργειακά φτωχοί συμπολίτες μας.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Διάβημα διαμαρτυρίας των Οικολόγων Πράσινων στο Υπουργείο Μεταφορών για τις περικοπές δρομολογίων του ΟΣΕ
Τετάρτη, 29 Ιούλ. 2009, 17:12

Διάβημα διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Μεταφορών για την κατάργηση του 75% των σιδηροδρομικών δρομολογίων της χώρας από 1ης Αυγούστου, πραγματοποίησαν σήμερα οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Εκ  μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας  των Οικολόγων Πράσινων, ο Γιάννης  Παρασκευόπουλος συναντήθηκε με το γενικό γραμματέα του υπουργείου κ. Δημήτρη Πλατή, προκειμένου να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία για την υπονόμευση κάθε  προοπτικής για βιωσιμότητα των μεταφορών, να ζητήσει την αναστολή του κυβερνητικού σχεδίου και να καταθέσει τις οικολογικές προτάσεις για μια άλλη πολιτική μεταφορών στην Ελλάδα.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
Τρίτη, 28 Ιούλ. 2009, 15:50

Η έναρξη της λειτουργίας του Μουσείου της Ακρόπολης δεν σημαίνει μόνο την τεχνολογικά άρτια ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της χώρας. Πάνω απ' όλα, συμβολίζει σε παγκόσμιο επίπεδο, την πνευματική διάσταση του ελληνικού πολιτισμού και τις ανθρώπινες αξίες που ανέδειξε, όπως το σεβασμό στον άνθρωπο και στην ελευθερία του λόγου και της σκέψης. Η συναίνεση από τους υπεύθυνους φορείς της Πολιτείας ν' αφαιρεθούν σκηνές από το φιλμ του Κώστα Γαβρά για την ιστορία του χώρου της Ακρόπολης, οι οποίες ενόχλησαν την ιεραρχία της Ορθόδοξης Εκκλησίας, δείχνει δυστυχώς ότι ούτε ο Διευθυντής του Μουσείου αλλά ούτε και ο Υπουργός Πολιτισμού έχουν αντιληφθεί τον συμβολικό ρόλο του Μουσείου και τη δική τους σημαντική θέση στην ανάδειξη της χώρας μας ως αδιαμφισβήτητου φορέα των κύριων χαρακτηριστικών του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Η πράξη αυτή:

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 


  • Δελτία Τύπου
  • Δράσεις - Εκδηλώσεις
  • Θεματικές Ομάδες
  • Πολιτικές Κινήσεις
  • Αρθρογραφία

Φωτογραφικό υλικό