Βία και λογοκρισία στη Λυρική Σκηνή
Δευτέρα, 09 Μάρ. 2009, 02:00

Οι Οικολόγοι Πράσινοι καταγγέλλουν τους προπηλακισμούς και τη βία, λεκτική και σωματική, που υπέστησαν λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι/ες και τρανσέξουαλ ακτιβιστές/ριες το Σάββατο 7/3/09 από μέλη της ορχήστρας και του προσωπικού ασφαλείας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
«Πράσινη Ανάπτυξη» στο χρώμα του πράσινου ήλιου;
Παρασκευή, 06 Μάρ. 2009, 18:57

Η παρουσίαση των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ για την «Πράσινη Ανάπτυξη» επιβεβαιώνει δυστυχώς τη διαχρονική του τακτική να υπόσχεται στους πάντες τα πάντα. Μια πρώτη ανάγνωση των δηλώσεων του προέδρου του, αλλά και της επίσημης περίληψης του κειμένου διαλόγου που κατέθεσε, δείχνει ότι οι άνθρωποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης είτε δεν έχουν κατανοήσει το νόημα των πράσινων προτάσεων, είτε δεν είναι διατεθειμένοι να πουν την αλήθεια στους πολίτες.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Αρκεί να μην είσαι γυναίκα…
Παρασκευή, 06 Μάρ. 2009, 18:54

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, οι Οικολόγοι Πράσινοι εκφράζουμε τη λύπη μας για τη χρονιά που πέρασε και την ανησυχία μας για τη χρονιά που έρχεται.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
ΑΣΩΠΟΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΡΥΠΑΝΣΗ
Τετάρτη, 04 Μάρ. 2009, 20:46

Η συνεχιζόμενη ρύπανση της ευρύτερη περιοχής από την ανεξέλεγκτη διαχείριση των αποβλήτων βιομηχανιών της περιοχής των Οινοφύτων είναι ένα τεράστιο οικολογικό, πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο. Η λύση δεν είναι να κρύψουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί αλλά να το επιλύσουμε ώστε να εξασφαλιστούν συνθήκες παραγωγής στη βιομηχανία και στη γεωργία που δεν θα μεταφέρουν μέρος του κόστους στην υγεία των πολιτών, το περιβάλλον και τις άλλες οικονομικές δραστηριότητες.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Τερματήστε τη βία!
Πέμπτη, 26 Φεβ. 2009, 15:25

 

Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, με αφορμή την πρωτοφανή κλιμάκωση της βίας που σηματοδοτεί η απόπειρα μαζικής δολοφονίας με την επίθεση με χειροβομβίδα εναντίον του Στεκιού Μεταναστών, τονίζουν ότι η κοινωνία δεν πρέπει να αφήσει τη βία να εξαπλωθεί κι άλλο. Από τη μέρα που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον ειδικό φρουρό ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, ο φαύλος κύκλος της ανεξέλεγκτης βίας απλώνεται ολοένα και περισσότερο απειλώντας τον κοινωνικό ιστό της χώρας και αναδεικνύοντας μια κοινωνία σε κρίση.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 


  • Δελτία Τύπου
  • Δράσεις - Εκδηλώσεις
  • Θεματικές Ομάδες
  • Πολιτικές Κινήσεις
  • Αρθρογραφία

Φωτογραφικό υλικό