Μη πετάτε φίλοι και φίλες μου όπου βρείτε πλαστικά στη παραλία. Μπείτε στο κόπο να τα βάλετε στους ειδικούς κάδους. Η Φύση στο τέλος τιμωρεί την αδιαφορία σας γι αυτήν.
Εκδήλωση στις Βρυξέλλες για Ασωπό-Κορώνεια-Κορινθιακό, Τετάρτη 15 Απριλίου
Δευτέρα, 13 Απρ. 2009, 14:53

Η Τραγωδία του Ασωπού: Ένα Περιβαλλοντικό Έγκλημα Ευρωπαϊκής  Σημασίας

Η Ομάδα των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο, οι Οικολόγοι Πράσινοι (Ελλάδας) και το Ινστιτούτο για την Τοπική Αειφόρο Ανάπτυξη και τον Πολιτισμό (Βοιωτία) σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 15/4, ώρα 10.30, στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες, στην αίθουσα 0A50, με θέμα «Η τραγωδία του Ασωπού: Ένα περιβαλλοντικό έγκλημα ευρωπαϊκής σημασίας».

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Αφήστε τον Αχελώο στην κοίτη του!
Δευτέρα, 13 Απρ. 2009, 10:49

Μέτρα στη Θεσσαλία για τη διαχείριση του νερού

Συνολικά αντίθετοι στην εκτροπή του Αχελώου είναι οι Οικολόγοι Πράσινοι και χαρακτηρίζουν το έργο παράλογο και περιβαλλοντικά καταστροφικό.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Στο κέντρο της εκλογικής καμπάνιας η κοινωνική Ευρώπη
Κυριακή, 12 Απρ. 2009, 23:36

Οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν στο κέντρο της εκλογικής καμπάνιας τους τα θέματα της κοινωνικής Ευρώπης, ενώ συμμετέχουν στην κοινή καμπάνια των Ευρωπαίων Πράσινων «Stop Barroso» που αποσκοπεί στον να μην επιλεγεί ξανά ο Μπαρόζο ως πρόεδρος της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΙΧΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ
Κυριακή, 12 Απρ. 2009, 13:52

Με συνεντεύξεις τύπου στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη ξεκίνησε το διήμερο των Οικολόγων Πράσινων στη Θράκη, που θα κορυφωθεί σήμερα, Κυριακή 12 Απριλίου με διεθνή ποδηλατοπορεία στα σύνορα της Ελλάδας με Βουλγαρία και Τουρκία στο βόρειο ΄Έβρο.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Αμβρακικός: Ένας δρόμος περισσότερος, μια πληγή στο περιβάλλον ακόμη...
Πέμπτη, 09 Απρ. 2009, 16:00

Οι Οικολόγοι Πράσινοι, πληροφορήθηκαν πρόσφατα ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της Άρτας, αποφάσισε - ομόφωνα- την κατασκευή αυτοκινητόδρομου  Άρτας - Λιμίνης, μήκους 6,36χλμ, παρά την αντίθετη γνώμη περιβαλλοντικών οργανώσεων της περιοχής (λόγω των επιπτώσεών του στο προστατευόμενο οικοσύστημα του Αμβρακικού που θα επιφέρει καταστροφή στο δάσος στον λόφο Περάνθης, που είναι ενταγμένος στο εθνικό πάρκο του Αμβρακικού και προστατεύεται και από διεθνείς συνθήκες όπως αυτή του Ραμσάρ, ενώ είναι ενταγμένος και στην ΚΥΑ για τον Αμβρακικό).

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 


  • Δελτία Τύπου
  • Δράσεις - Εκδηλώσεις
  • Θεματικές Ομάδες
  • Πολιτικές Κινήσεις
  • Αρθρογραφία

Φωτογραφικό υλικό