ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ»;
Πέμπτη, 28 Μάι. 2009, 14:50
Κακή υπηρεσία προς τη χώρα και τη δημοκρατία θεωρούν οι Οικολόγοι Πράσινοι το παιχνίδι εντυπώσεων με τις «κατεψυγμένες» δηλώσεις του Μιχ. Τρεμόπουλου το 2006 σε εκδήλωση για την ανατύπωση παλαιού μειονοτικού αναγνωστικού.

Σε μια προεκλογική εκστρατεία όπου κυριαρχεί οτιδήποτε άλλο εκτός από τα ζητήματα της Ευρώπης και τις προοπτικές της Ελλάδας, επιχειρείται να καθοδηγηθεί η ψήφος των πολιτών με συναισθηματικά κριτήρια και μάλιστα για θέματα όπου εξ ορισμού οφείλει να πρυτανεύει η νηφαλιότητα. Οι πολιτικές σκοπιμότητες είναι προφανείς, όπως και οι κύκλοι που ενορχηστρώνουν τις επιθέσεις.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ TH ΔΙΚΗ ΜΑΣ «REALPOLITIK» ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΧΩΡΕΣ
Πέμπτη, 28 Μάι. 2009, 12:44

Στις επιθέσεις λάσπης που γίνονται από διάφορες πολιτικές κατευθύνσεις αλλά και από πανικόβλητα κατεστημένα συμφέροντα, καθώς φοβούνται ένα συντριπτικό πολιτικό μήνυμα για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, εμείς οι Οικολόγοι Πράσινοι προτείνουμε οι ίδιοι οι πολίτες να συγκρίνουν τις δικές μας πολιτικές επιλογές με τις πολιτικές επιλογές των άλλων κομμάτων.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Τα οικιακά συστήματα ΑΠΕ είναι μέρος της Πράσινης Λύσης
Τετάρτη, 27 Μάι. 2009, 13:54
Με φωτοβολταϊκό λειτουργεί το κεντρικό εκλογικό περίπτερο στη Σανταρόζα

Δικαιωμένοι εν μέρει αισθάνονται οι Οικολόγοι Πράσινοι με τις εξαγγελίες του υπουργού Ανάπτυξης για τις «φωτοβολταϊκές στέγες», καθώς τέτοια προγράμματα αποτελούν από τις βασικές προτάσεις τους για την πράσινη στροφή στΔείτε σύντομη τεχνική περιγραφή του φ/β συστήματος του κεντρικού περιπτέρου των Οικολόγων Πράσινων στην Πλ. Σανταρόζαομία και την έξοδο από την κρίση. Σημειώνουν πάντως ότι η πολιτική στήριξης των ΑΠΕ χρειάζεται νομοθετική συνέχεια, χρηματοδοτικά εργαλεία και συνέπεια στην εφαρμογή της και μετά τις εκλογές.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑ, ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΡΚΑΔΙΑ
Τετάρτη, 27 Μάι. 2009, 11:49

Περιοδεία στην Κορινθία, την Αργολίδα και την Αρκαδία θα κάνουν την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Μαϊου οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές των Οικολόγων Πράσινων Μ. Τρεμόπουλος, Ν. Χρυσόγελος και Α. Καφετζόπουλος.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
Τρίτη, 26 Μάι. 2009, 17:15

Οι Οικολόγοι Πράσινοι εκφράζουν τη βαθειά τους θλίψη για το θάνατο του Μιχάλη Παπαγιαννάκη επισημαίνοντας ότι είναι μια μεγάλη απώλεια και για τον κόσμο της οικολογίας.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 


  • Δελτία Τύπου
  • Δράσεις - Εκδηλώσεις
  • Θεματικές Ομάδες
  • Πολιτικές Κινήσεις
  • Αρθρογραφία

Φωτογραφικό υλικό