Για μια βιώσιμη έξοδο από τον φαύλο κύκλο του χρέους
Τετάρτη, 22 Απρ. 2009, 17:39

Ανεξάρτητα από τη νεοφιλελεύθερη θεώρηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εξέλιξη της οικονομίας στην παρούσα συγκυρία, οι αιτιάσεις και τα συμπεράσματα της για τη δημοσιονομική κατάσταση στη χώρα μας, δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία για κανένα σκεπτόμενο συμπολίτη μας. Τα χρόνια διαρθρωτικά προβλήματα (υψηλότατο δημόσιο χρέος, υπερδιπλάσιο τουλάχιστον έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών ως ποσοστό του ΑΕΠ σε σύγκριση με τη δεύτερη χειρότερη στον τομέα αυτό χώρα της Ευρωζώνης, καλπάζων ιδιωτικός δανεισμός), δεν μπορούν πλέον να κρύψουν τα πήλινα πόδια της Ελληνικής Οικονομίας.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Για τις κεραίες Κινητής τηλεφωνίας στην Κίσαμο
Πέμπτη, 16 Απρ. 2009, 15:32

Οι Οικολόγοι Πράσινοι καταγγέλλουν την προκλητική στάση των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στην Κίσαμο Χανίων, οι οποίες, αφήνοντας για 16 μέρες χωρίς σήμα την πόλη μετά από δικαστική απόφαση απομάκρυνσης κεραιών που λειτουργούσαν κοντά σε σχολεία, δημιουργούν κλίμα απειλών κι εκφοβισμού κατά μελών των Οικολόγων Πράσινων και οικολογικών οργανώσεων.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Η ρύπανση του Ασωπού: Ένα Περιβαλλοντικό Έγκλημα Ευρωπαϊκής Σημασίας
Πέμπτη, 16 Απρ. 2009, 14:19
Οι Οικολόγοι Πράσινοι και το Ινστιτούτο Τοπικής Αειφορίας και Πολιτισμού (Βοιωτία), με την υποστήριξη των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο, έφεραν το θέμα της ρύπανσης του Ασωπού αλλά και της Κορώνειας και του Κορινθιακού με μια σειρά δράσεων, το διήμερο 14 και 15 Απριλίου, στις Βρυξέλες, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για να δείξουν ότι ένα περιβαλλοντικό έγκλημα ευρωπαϊκής σημασίας όπως η ρύπανση του Ασωπού δεν μπορεί πλέον να κρύβεται από την κυβέρνηση και τις τοπικές αρχές κάτω από το χαλί.
e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Η ΚΟΡΩΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πέμπτη, 16 Απρ. 2009, 14:16

Ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου, Μ. Τρεμόπουλος στη Γερμανία

Στοιχεία για την πορεία των έργων αποκατάστασης της λίμνης Κορώνεια κατέθεσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες ο νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων  Μιχάλης Τρεμόπουλος.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Μέτρα "έκτακτης ανάγκης" για τον Μαλιακό
Τρίτη, 14 Απρ. 2009, 11:01

Ένα μήνα τώρα η Φθιώτιδα ζει στο ρυθμό των τραγικών εξελίξεων στον Μαλιακό. Ο θάνατος των ψαριών έδωσε την αφορμή σε όλους να αναρωτηθούμε τι έχουμε και τι δεν έχουμε κάνει σε σχέση με την ρύπανση του Κόλπου.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 


  • Δελτία Τύπου
  • Δράσεις - Εκδηλώσεις
  • Θεματικές Ομάδες
  • Πολιτικές Κινήσεις
  • Αρθρογραφία

Φωτογραφικό υλικό