Η Παλαιστίνια Νιεράτ Σουχάντ στις τιμητικές θέσεις του Ευρωψηφοδελτίου
Τετάρτη, 06 Μάι. 2009, 18:07

Η Παλαιστίνια φιλόλογος Νιεράτ Σουχάντ συμμετέχει σε μία από τις τιμητικές θέσεις του ψηφοδελτίου των Οικολόγων Πράσινων για τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Βαλκανική Συνδιάσκεψη των Πράσινων και Συναυλία στη Θεσσαλονίκη
Τρίτη, 05 Μάι. 2009, 16:25

 

Πράσινοι από όλες τις βαλκανικές χώρες θα συναντηθούν για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη στις 15,16 και 17 Μαΐου σε μια συνδιάσκεψη με στόχο τη συνεργασία για πιο πράσινα και ειρηνικά Βαλκάνια. Συναυλία το Σάββατο 16 Μαΐου.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Τρίτη, 05 Μάι. 2009, 16:18

Με αφορμή τη σχεδιαζόμενη από τον ΗΣΑΠ επέκταση της γραμμής του προς  Εθνική οδό και Άγιο Στέφανο, τη δημιουργία  ενδιάμεσων νέων σταθμών  και την κατασκευή Χώρων Στάθμευσης σε Ηράκλειο,Μαρούσι και Κηφισιά , η Πολιτική Κίνηση Βόρειας Αττικής και η Πολιτική Κίνηση N. Ηρακλείου των Οικολόγων Πράσινων προτείνει τα εξής:

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Η Κορώνεια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πέμπτη, 30 Απρ. 2009, 18:25

Ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέθεσαν χθες οι Οικολόγοι Πράσινοι, μέσω των ευρωπαίων συναδέλφων τους στο Ευρωκοινοβούλιο. Την πρωτοβουλία είχε ο νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος και την ερώτηση, που θα έλθει για συζήτηση στην Ολομέλεια, η Πράσινη ευρωβουλευτής Satu Hassi.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ
Πέμπτη, 30 Απρ. 2009, 18:24

Η Πρωτομαγιά, γιορτή ταυτόχρονα της άνοιξης και των εργατικών αγώνων είναι και πρέπει να είναι για τους εργαζόμενους αλλά κι όλους τους πολίτες μια μέρα στοχασμού και δράσης για τις αλλαγές που απαιτούνται για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των ανέργων, των κοινωνικά αποκλεισμένων αλλά και των μελλοντικών γενεών, των οικοσυστημάτων και των άλλων ειδών του πλανήτη.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 


  • Δελτία Τύπου
  • Δράσεις - Εκδηλώσεις
  • Θεματικές Ομάδες
  • Πολιτικές Κινήσεις
  • Αρθρογραφία

Φωτογραφικό υλικό