Η ρύπανση του Ασωπού: Ένα Περιβαλλοντικό Έγκλημα Ευρωπαϊκής Σημασίας
Πέμπτη, 16 Απρ. 2009, 14:19
Οι Οικολόγοι Πράσινοι και το Ινστιτούτο Τοπικής Αειφορίας και Πολιτισμού (Βοιωτία), με την υποστήριξη των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο, έφεραν το θέμα της ρύπανσης του Ασωπού αλλά και της Κορώνειας και του Κορινθιακού με μια σειρά δράσεων, το διήμερο 14 και 15 Απριλίου, στις Βρυξέλες, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για να δείξουν ότι ένα περιβαλλοντικό έγκλημα ευρωπαϊκής σημασίας όπως η ρύπανση του Ασωπού δεν μπορεί πλέον να κρύβεται από την κυβέρνηση και τις τοπικές αρχές κάτω από το χαλί.
e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Η ΚΟΡΩΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πέμπτη, 16 Απρ. 2009, 14:16

Ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου, Μ. Τρεμόπουλος στη Γερμανία

Στοιχεία για την πορεία των έργων αποκατάστασης της λίμνης Κορώνεια κατέθεσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες ο νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων  Μιχάλης Τρεμόπουλος.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Μέτρα "έκτακτης ανάγκης" για τον Μαλιακό
Τρίτη, 14 Απρ. 2009, 11:01

Ένα μήνα τώρα η Φθιώτιδα ζει στο ρυθμό των τραγικών εξελίξεων στον Μαλιακό. Ο θάνατος των ψαριών έδωσε την αφορμή σε όλους να αναρωτηθούμε τι έχουμε και τι δεν έχουμε κάνει σε σχέση με την ρύπανση του Κόλπου.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Μεγάλης σημασίας για το μέλλον της περιοχής η απόφαση του ΣτΕ για τον Κάβο Σίδερο
Δευτέρα, 13 Απρ. 2009, 15:26

Οι Οικολόγοι Πράσινοι Κρήτης χαιρετίζουν την απόφαση του ΣτΕ για τον Κάβο Σίδερο, θέτουν προ των ευθυνών τους τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ για την υποστήριξη που παρείχαν στην επικίνδυνη αυτή επένδυση και επισημαίνουν ότι το βιώσιμο μέλλον της περιοχής πρέπει να στηριχθεί στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Εκδήλωση στις Βρυξέλλες για Ασωπό-Κορώνεια-Κορινθιακό, Τετάρτη 15 Απριλίου
Δευτέρα, 13 Απρ. 2009, 14:53

Η Τραγωδία του Ασωπού: Ένα Περιβαλλοντικό Έγκλημα Ευρωπαϊκής  Σημασίας

Η Ομάδα των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο, οι Οικολόγοι Πράσινοι (Ελλάδας) και το Ινστιτούτο για την Τοπική Αειφόρο Ανάπτυξη και τον Πολιτισμό (Βοιωτία) σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 15/4, ώρα 10.30, στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες, στην αίθουσα 0A50, με θέμα «Η τραγωδία του Ασωπού: Ένα περιβαλλοντικό έγκλημα ευρωπαϊκής σημασίας».

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 


  • Δελτία Τύπου
  • Δράσεις - Εκδηλώσεις
  • Θεματικές Ομάδες
  • Πολιτικές Κινήσεις
  • Αρθρογραφία

Φωτογραφικό υλικό