Τσέρνομπιλ - 23 χρόνια μετά...
Τρίτη, 21 Απρ. 2009, 20:28
e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ: Επιτυχής η ημερίδα στη Θήβα
Κυριακή, 05 Απρ. 2009, 00:00

Είναι απόλυτη ανάγκη η στροφή σε μια ποιοτική γεωργία, που θα εξασφαλίσει την υγεία της φύση και της υγείας των ανθρώπων αλλά και το εισόδημά τους στις σημερινές δύσκολες συνθήκες. Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα της ημερίδας για τη Γεωργία και τα Τρόφιμα, που έγινε σήμερα 5 Απριλίου 2009 στη Θήβα.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Για μια βιώσιμη έξοδο από τον φαύλο κύκλο του χρέους
Τετάρτη, 22 Απρ. 2009, 17:39

Ανεξάρτητα από τη νεοφιλελεύθερη θεώρηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εξέλιξη της οικονομίας στην παρούσα συγκυρία, οι αιτιάσεις και τα συμπεράσματα της για τη δημοσιονομική κατάσταση στη χώρα μας, δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία για κανένα σκεπτόμενο συμπολίτη μας. Τα χρόνια διαρθρωτικά προβλήματα (υψηλότατο δημόσιο χρέος, υπερδιπλάσιο τουλάχιστον έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών ως ποσοστό του ΑΕΠ σε σύγκριση με τη δεύτερη χειρότερη στον τομέα αυτό χώρα της Ευρωζώνης, καλπάζων ιδιωτικός δανεισμός), δεν μπορούν πλέον να κρύψουν τα πήλινα πόδια της Ελληνικής Οικονομίας.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Για τις κεραίες Κινητής τηλεφωνίας στην Κίσαμο
Πέμπτη, 16 Απρ. 2009, 15:32

Οι Οικολόγοι Πράσινοι καταγγέλλουν την προκλητική στάση των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στην Κίσαμο Χανίων, οι οποίες, αφήνοντας για 16 μέρες χωρίς σήμα την πόλη μετά από δικαστική απόφαση απομάκρυνσης κεραιών που λειτουργούσαν κοντά σε σχολεία, δημιουργούν κλίμα απειλών κι εκφοβισμού κατά μελών των Οικολόγων Πράσινων και οικολογικών οργανώσεων.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Η ρύπανση του Ασωπού: Ένα Περιβαλλοντικό Έγκλημα Ευρωπαϊκής Σημασίας
Πέμπτη, 16 Απρ. 2009, 14:19
Οι Οικολόγοι Πράσινοι και το Ινστιτούτο Τοπικής Αειφορίας και Πολιτισμού (Βοιωτία), με την υποστήριξη των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο, έφεραν το θέμα της ρύπανσης του Ασωπού αλλά και της Κορώνειας και του Κορινθιακού με μια σειρά δράσεων, το διήμερο 14 και 15 Απριλίου, στις Βρυξέλες, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για να δείξουν ότι ένα περιβαλλοντικό έγκλημα ευρωπαϊκής σημασίας όπως η ρύπανση του Ασωπού δεν μπορεί πλέον να κρύβεται από την κυβέρνηση και τις τοπικές αρχές κάτω από το χαλί.
e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 


  • Δελτία Τύπου
  • Δράσεις - Εκδηλώσεις
  • Θεματικές Ομάδες
  • Πολιτικές Κινήσεις
  • Αρθρογραφία

Φωτογραφικό υλικό