Η δασοπονία στην Ελλάδα θα τιμηθεί όταν αλλάξουν οι πολιτικές
Παρασκευή, 20 Μάρ. 2009, 15:10

Η 21η Μαρτίου έχει καθιερωθεί και τιμάται από τη διεθνή κοινότητα ως η Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας, επισημαίνοντας έτσι τη σημασία των δασικών οικοσυστημάτων για την ύπαρξη ζωής στον πλανήτη, αλλά και της επιστήμης της Δασοπονίας για την προστασία τους. Θεωρούμε ότι η Δασοπονία στην Ελλάδα μπορεί να τιμηθεί πραγματικά και ουσιαστικά μόνο όταν αποκατασταθεί το κύρος της, που έβλαψαν οι πολιτικές των τελευταίων κυβερνήσεων. Στη χώρα μας θα μπορούμε να γιορτάσουμε αληθινά την Ημέρα Δασοπονίας μόνο όταν:

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Ποιοι καλύπτουν το στραγγαλισμό των μικρών επιχειρήσεων;
Δευτέρα, 16 Μάρ. 2009, 15:43

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιείται απεργία πείνας από επιχειρηματία και μάλιστα για θέματα ελευθερίας ανταγωνισμού. Η απεργία πείνας του μικροεπιχειρηματία κ. Θεόδωρου Τενέζου, που συνεχίζεται για 32η μέρα έξω από τα γραφεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού και μεταδίδεται σε 24ωρη βάση από το www.stopcartel.org, θέτει σοβαρότατα ζητήματα για τη λειτουργία καρτέλ και τις επιπτώσεις τους σε μικρότερες επιχειρήσεις.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
O A. Καφετζόπουλος στο ευρωψηφοδέλτιο των ΟΠ
Τετάρτη, 11 Μάρ. 2009, 18:55

Ο ηθοποιός και ενεργός πολίτης Αντώνης Καφετζόπουλος είναι το νέο πρόσωπο που προστέθηκε στο ψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων για τις ευρωεκλογές, ενισχύοντας με την συμμετοχή του την προσπάθεια να αλλάξουμε τόσο τις πολιτικές, όσο και τον τρόπο με τον οποίο ζούμε, σκεφτόμαστε και δρούμε σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Ελπίζω», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός, «να πετύχουμε το στόχο στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που προσδοκώ ότι θα βάλει νέες ριζοσπαστικές δυνάμεις, όπως είναι οι Οικολόγοι Πράσινοι, στο πολιτικό μας σύστημα και θα ανοίξει το δρόμο για την εκλογή εκπροσώπων των Οικολόγων Πράσινων και στην ελληνική βουλή».

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Βία και λογοκρισία στη Λυρική Σκηνή
Δευτέρα, 09 Μάρ. 2009, 02:00

Οι Οικολόγοι Πράσινοι καταγγέλλουν τους προπηλακισμούς και τη βία, λεκτική και σωματική, που υπέστησαν λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι/ες και τρανσέξουαλ ακτιβιστές/ριες το Σάββατο 7/3/09 από μέλη της ορχήστρας και του προσωπικού ασφαλείας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
«Πράσινη Ανάπτυξη» στο χρώμα του πράσινου ήλιου;
Παρασκευή, 06 Μάρ. 2009, 18:57

Η παρουσίαση των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ για την «Πράσινη Ανάπτυξη» επιβεβαιώνει δυστυχώς τη διαχρονική του τακτική να υπόσχεται στους πάντες τα πάντα. Μια πρώτη ανάγνωση των δηλώσεων του προέδρου του, αλλά και της επίσημης περίληψης του κειμένου διαλόγου που κατέθεσε, δείχνει ότι οι άνθρωποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης είτε δεν έχουν κατανοήσει το νόημα των πράσινων προτάσεων, είτε δεν είναι διατεθειμένοι να πουν την αλήθεια στους πολίτες.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 


  • Δελτία Τύπου
  • Δράσεις - Εκδηλώσεις
  • Θεματικές Ομάδες
  • Πολιτικές Κινήσεις
  • Αρθρογραφία

Φωτογραφικό υλικό