Κοινωνικό επίδομα: Απαράδεκτη η αντιπολιτευτική διάκριση σε έλληνες και ξένους
Τετάρτη, 27 Δεκ. 2017, 19:22

Σχετικά με αντιδράσεις για το κοινωνικό μέρισμα σε όλους, ο συνεκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων, Κώστας Διάκος, δήλωσε:

«Σ' αυτή τη χώρα κατοικούν άνθρωποι αναξιοπαθούντες που χρειάζονται βοήθεια. Δεν κατοικούν μόνο Έλληνες υπήκοοι - ιθαγενείς. Και έχουν όλοι οι αναξιοπαθούντες το δικαίωμα στο κοινωνικό μέρισμα. Ο αναδυόμενος ελληνικός Ευρωσκεπτικισμός του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του εθνικισμού στη πολιτική, ειδικότερα στη χώρα μας, που έχει σπέρματα φασισμού πριν ακόμα και από την άνοδο του ναζισμού στην Γερμανία, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. Και η ιστορία μας, μας διδάσκει ότι το έχουμε πληρώσει ακριβά.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Ευχές συνεκπροσώπου των Οικολόγων Πράσινων, Κώστα Διάκου
Σάββατο, 23 Δεκ. 2017, 21:49

"Στην (σουρρεαλιστική θάλεγα εγώ) εποχή που ζούμε μόνο η Φύση μπορεί να κουμαντάρει το ανθρώπινο καράβι". Σαλβαντόρ Νταλί

e-max.it: your social media marketing partner
 
Όχι στη ποινικοποίηση των κοινωνικών αντιδράσεων. Άμεση οριζόντια προστασία της πρώτης κατοικίας για όλους
Παρασκευή, 22 Δεκ. 2017, 17:23

Σχετικά με την πρόσφατη τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κοντωνή για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τη ποινικοποίηση των αντιδράσεων στο θέμα, ο συνεκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων, Κώστας Διάκος, δήλωσε: «Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν απαράδεκτη κοινοβουλευτική νοοτροπία την αιφνιδιαστική κατάθεση τροπολογιών, όχι μόνο γιατί  αιφνιδιάζει τους Βουλευτές αλλά και γιατί δεν εκτίθενται και στη δημοκρατικότητα της κοινωνικής διαβούλευσης. Θεωρούν αντιδημοκρατική επίσης την ποινικοποίηση των κοινωνικών αντιδράσεων.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Συνολικά απαράδεκτη η πρόταση Τουσκ για το προσφυγικό
Τετάρτη, 13 Δεκ. 2017, 16:56

Η πρόταση του πρόεδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, για κατάργηση της υποχρεωτικής ποσόστωσης στην κατανομή των προσφύγων  ουσιαστικά προτείνει τη μετατροπή της  de facto κατάστασης στην Ευρώπη σήμερα σε de jure. Και αυτό γιατί ουσιαστικά ουδέποτε εφαρμόστηκε καθολικά η ποσόστωση καθώς κάποιες χώρες αντιδρώντας σε αυτήν την απόφαση δέχθηκαν από ελάχιστους/ες  εώς κανένα/μία πρόσφυγα.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Συνάντηση των Οικολόγων Πράσινων με τον Παλαιστίνιο πρεσβη - Παράνομη η απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ
Τετάρτη, 13 Δεκ. 2017, 16:45

Αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων αποτελούμενη από τον συνεκπρόσωπο του κόμματος, Κώστα Διάκο και την Έλενα Μπότση, μέλος της Θεματικής Ομάδας Διεθνών των ΟΠ και συνεργάτιδα του βουλευτή Γιώργου Δημαρά, (ο οποίος δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθεί λόγω κοινοβουλευτικού έργου για τον προϋπολογισμό) συναντήθηκε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου με τον παλαιστίνιο πρέσβη Εμίλ Τουμπασί στην πρεσβεία της Παλαιστίνης και ενημερώθηκε σχετικά με την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του κράτους του Ισραήλ, αλλά και τη γενικότερη κατάσταση της Μ. Ανατολής σήμερα.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 


  • Δελτία Τύπου
  • Δράσεις - Εκδηλώσεις
  • Θεματικές Ομάδες
  • Πολιτικές Κινήσεις
  • Αρθρογραφία

Φωτογραφικό υλικό