Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις συμφωνίες TTIP και CETA
Οικολόγοι Πράσινοι
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Πολιτικές Κινήσεις - Ν. Ηράκλειο
Τρίτη, 05 Μάι. 2009, 16:18

Με αφορμή τη σχεδιαζόμενη από τον ΗΣΑΠ επέκταση της γραμμής του προς  Εθνική οδό και Άγιο Στέφανο, τη δημιουργία  ενδιάμεσων νέων σταθμών  και την κατασκευή Χώρων Στάθμευσης σε Ηράκλειο,Μαρούσι και Κηφισιά , η Πολιτική Κίνηση Βόρειας Αττικής και η Πολιτική Κίνηση N. Ηρακλείου των Οικολόγων Πράσινων προτείνει τα εξής:

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Οι Οικολόγοι Πράσινοι για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών PDF Εκτύπωση E-mail
Ευρωεκλογές 09 - Ευρωλίστα
Δευτέρα, 15 Ιούν. 2009, 14:20

Απόφαση του Πανελλαδικού Συμβουλίου της 13/06/2009

Το  πολιτικό σκηνικό της χώρα μας, ειδικά μετά την επανεκλογή της Ν.Δ και τη σωρεία των πρασινογάλαζων σκανδάλων που καθημερινά σχεδόν αποκαλύπτονται, μοιάζει να βρίσκεται σε κατάρρευση. Σε αυτό το σκηνικό  αν προσθέσουμε  την οικονομική κρίση που έχει αρχίσει εδώ και λίγους μήνες, δημιουργείται ένα εκρηκτικό πολιτικό περιβάλλον  που αυτή τη φορά συνδυάζει την αποχή με μεγάλη κινητικότητα ψηφοφόρων.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - Ανοικτή πρόσκληση για Πράσινους εθελοντές από όλη την Ευρώπη στην προεκλογική εκστρατεία στο Μπράιτον PDF Εκτύπωση E-mail
Latest News - Latest News
Παρασκευή, 09 Απρ. 2010, 08:09

Οι βρετανικές εκλογές της 6ης Μαϊου έχουν κάτι το ξεχωριστό για το πράσινο κίνημα: Σε ένα πλειοψηφικό εκλογικό σύστημα όπου εκλέγεται μόνο ο πρώτος σε ψήφους κάθε μονοεδρικής περιφέρειας, το βρετανικό Πράσινο Κόμμα διεκδικεί για πρώτη φορά με αξιώσεις την είσοδό του στη Βουλή των Κοινοτήτων.  Κρισιμη περιφέρεια είναι η παραλιακή πόλη του Μπράιτον, στις ακτές της Μάγχης, όπου η Καρολάιν Λούκας, ευρωβουλευτής και πρόσφατα εκλεγμένη πρόεδρος των Πράσινων, φαίνεται ότι προηγείται απέναντι στους υποψηφίους όλων των άλλων κομμάτων. Αν τελικα κερδίσει και εκλεγεί, θα είναι ιστορική στιγμή για το βρετανικό πράσινο κίνημα, που συγκεντρώνει παραδοσιακά υψηλά ποσοστά στις  δημοτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές (8,6% τον περασμένο Ιούνιο), αποκλείεται όμως μέχρι τώρα από την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση λόγω του πλειοψηφικού εκλογικού συστήματος. 

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ - Εναλλαγή όσων συμπλήρωσαν τη θητεία τους στην Εκτελεστική Γραμματεία PDF Εκτύπωση E-mail
Αποφάσεις - Σε 2'
Δευτέρα, 29 Μάρ. 2010, 15:35

Υλοποιώντας την καταστατική δέσμευση των Οικολόγων Πράσινων για εναλλαγή στις θέσεις ευθύνης και στα εκλεγμένα όργανα του κόμματος, η Εκτελεστική Γραμματεία λειτουργεί από 28.3.2010 με νέα σύνθεση.

Τακτικά μέλη ( με αλφαβητική σειρά ):

  • Ορέστης Κολοκούρης
  • Ιωάννα Κοντούλη
  • Γιάννης Παρασκευόπουλος
  • Μιχάλης Πετράκος
  • Γιώργος Φαρφαράς
  • Δημήτρης Φουτάκης

Αναπληρωματικά μέλη:  Γιώργος Τσέκος, Σοφία Σκουλίδη

Στη νέα σύνθεση, Εκπρόσωποι Τύπου του κόμματος είναι η Ιωάννα Κοντούλη και ο Γιάννης Παρασκευόπουλος.

e-max.it: your social media marketing partner
 
6η Αυγούστου: Μαύρη επέτειος για την ανθρωπότητα PDF Εκτύπωση E-mail
Ημερολόγιο - Ημερολόγιο
Πέμπτη, 05 Αύγ. 2010, 11:39

Οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούμε όλους τους πολίτες να θυμηθούν τις εκατοντάδες χιλιάδες άμαχων ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή σε μία πολεμική επιχείρηση μαζικής δολοφονίας, στη Χιροσίμα και στη συνέχεια στο Ναγκασάκι.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 


Σελίδα 1 από 1001