Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις συμφωνίες TTIP και CETA

"Τί Ευρώπη θέλουμε": Εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος και των Οικολόγων Πράσινων με κεντρική ομιλήτρια την Σκα Κέλλερ, αντιπρόεδρο των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Τρίτη, 01 Νοέ. 2016, 16:40  |  Ειδήσεις - Δράσεις - Εκδηλώσεις PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, 18.30μμ - 21.00μμ, αίθουσα Horizon Ξενοδοχείο Divani Caravel (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2)

Με αφορμή την επίσκεψη στην Αθήνα Ευρωβουλευτών, μελών της ομάδας των Πράσινων - Greens/EFA Group - θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση την Παρασκευή το απόγευμα με θέμα «Τι Ευρώπη Θέλουμε», με κεντρική ομιλήτρια την αντιπρόεδρο των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και υπεύθυνη για το μεταναστευτικό, Σκα Κέλλερ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, στις 6:30μμ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην αίθουσα Horizon. Θα χαιρετίσουν βουλευτές και μέλη της Κυβέρνησης και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η Σκα Κέλλερ επισκέπτεται για άλλη μια φορά την Αθήνα στο πλαίσιο και της κυβερνητικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - Οικολόγων Πράσινων, συνοδευόμενη από τον Ισπανό Πράσινο Ευρωβουλευτή Ernest Utrasun και την Γενική Γραμματέα της Ομάδας των Πρασίνων / Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας, Βούλα Τσέτση. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής της, η αντιπροσωπεία των Ευρωπαίων Πρασίνων θα έχει συναντήσεις την Πέμπτη με τον Υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη και τον Αν. Υπουργό Οικονομικών,Τρύφωνα Αλεξιάδη, την Παρασκευή με τον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Αν. Υπουργό Περιβάλλοντος,Γιάννη Τσιρώνη και τον Υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο, ενώ το Σάββατο θα επισκεφτεί τις δομές φιλοξενίας προσφύγων στο Σχιστό και στον Σκαραμαγκά.

e-max.it: your social media marketing partner