Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις συμφωνίες TTIP και CETA

Θετική η αντίδραση από το ΥΠΕΝ, έπειτα από έκκληση των Οικολόγων Πράσινων για καθολική απαγόρευση του κυνηγιού λόγω καιρικών συνθηκών

Τετάρτη, 11 Ιαν. 2017, 19:19  |  Ειδήσεις - Δελτία Τύπου PDFΕκτύπωσηE-mail

Οι Οικολόγοι Πράσινοι στηρίζουν την απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την απαγόρευση θήρας σε όλη τη χώρα λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Η απαγόρευση θα έχει ισχύ από τις 11 Ιανουαρίου 2017 έως και τις 18 Ιανουαρίου 2017 και θα δημοσιευθεί άμεσα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Παράλληλα, εκδόθηκε εγκύκλιος προς τις κατά τόπους Διευθύνσεις Δασών και τα Δασαρχεία για άμεση έκδοση τοπικών απαγορευτικών διατάξεων. Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από επείγουσα έκκληση των Οικολόγων Πρασίνων καθώς και περιβαλλοντικών οργανώσεων αλλά και μεμονωμένων πολιτών.

Ο εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Φίλιππος Γκανούλης, δήλωσε σχετικά: "Η εν λόγω καθολική απαγόρευση του κυνηγιού θεωρείται επιβεβλημένη και κρίσιμη για την προστασία της άγριας πανίδας που δοκιμάζεται λόγω των δυσμενών ακραίων καιρικών συνθηκών. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αν. Υπουργό Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλο, για τα άμεσα αντανακλαστικά του απέναντι στο συγκεκριμένο ζήτημα".


e-max.it: your social media marketing partner