Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις συμφωνίες TTIP και CETA

Οι Οικολόγοι Πράσινοι σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για την αξιολόγηση: Να σταματήσει το «σκωτσέζικο ντους» σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών

Τετάρτη, 01 Φεβ. 2017, 20:31  |  Ειδήσεις - Δελτία Τύπου PDFΕκτύπωσηE-mail

Οι νέες δηλώσεις Μοσκοβισί, οι "ήξεις αφήξεις" τοποθετήσεις των γραφειοκρατικών μηχανισμών των Βρυξελλών, η απολυτότητα στις διαπραγματευτικές θέσεις του ΔΝΤ που ξεφεύγουν από τις υπάρχουσες συμφωνίες, οι θέσεις του Σόιμπλε που πυροδοτούν και οι υπαναχωρήσεις του Υπουργείου Οικονομικών, διαμορφώνουν ανασφάλεια στους έλληνες πολίτες που υφίστανται τα πάνδινα για να ξεπεραστεί η κρίση, για την οποία ευθύνονται λιγότερο από όλους. Όλα αυτά χρησιμοποιούνται εκβιαστικά στην ελληνική Κυβέρνηση, ενισχύοντας το κλίμα οικονομικής ύφεσης και το αίσθημα αδυναμίας εξυπηρέτησης του δημοσιονομικού χρέους. Οι Οικολόγοι Πράσινοι, με την υποστήριξη των Πρασίνων στην Ευρώπη, απαιτούν αμέση λύση για τη β' αξιολόγηση προς το συμφέρον των πολιτώνμιας χώρας που δεν είναι στατιστικά λογιστικά εργαλεία, αλλά υποκείμενα στην άσκηση της οικονομικής πολιτικής.

Ο συν-εκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων, Κώστας Διάκος, δήλωσε σχετικά: "Οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν πρόκειται να ανεχτθούν και νέα μέτρα σε βάρος του ελληνικού λαού από του θεσμούς-δανειστές. Πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα. Οι μακροχρόνιες δεσμεύσεις που ζητούνται είναι μη πραγματοποιήσιμες, υπό τις παρούσες συνθήκες, από τους Έλληνες πολίτες".


e-max.it: your social media marketing partner