Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις συμφωνίες TTIP και CETA

Όχι στην CETA – Να καταψηφίσουν σήμερα οι Έλληνες Ευρωβουλευτές!

Τετάρτη, 15 Φεβ. 2017, 21:16  |  Ειδήσεις - Δελτία Τύπου PDFΕκτύπωσηE-mail

Οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούν ακόμα μία φορά, σήμερα, τους Έλληνες Ευρωβουλευτές να καταψηφίσουν τη CETA. Ο συν-εκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων, Κώστας Διάκος, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε αντίθετοι και λέμε όχι στην ψήφιση της CETA! Λέμε όχι στη μεταβολή των κοινωνικών αναγκών και δικαιωμάτων σε εμπορεύσιμες αξίες με σκοπό το κέρδος. Ας σεβαστούμε τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, τις κοινωνικές αξίες και την κοινωνική κουλτούρα. Να προστατεύσουμε το περιβάλλον και τον άνθρωπο από την παράκαμψη κοινωνικών και ευρωπαϊκών κεκτημένων. Είμαστε κάθετα αντίθετοι με το πισωγύρισμα που αντιπροσωπεύει η CETA και καλούμε τους Έλληνες ευρωβουλευτές να καταψηφίσουν στην σημερινή ψηφοφορία στο Ευρωκοινοβούλιο».

Εδώ το πρόσφατο ψήφισμα του ετήσιου τακτικού Συνεδρίου των Οικολόγων Πρασίνων (28-29/1/17) - «Όχι στις διατλαντικές συμφωνίες CETA, TTIP, TISA»

Εδώ παλιότερη απόφαση (Οκτώβριος 2016) του Πανελλαδικού Συμβουλίου των ΟΠ, με την κοινή ερμηνευτική δήλωση Ευρωπαϊκής Επιτροπής - Καναδά και το άρθρο των 17 ευρωβουλευτών κατά της CETA.


e-max.it: your social media marketing partner