Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις συμφωνίες TTIP και CETA

Συνέντευξη Τύπου Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος – Οικολόγων Πράσινων

Παρασκευή, 07 Απρ. 2017, 17:12  |  Ειδήσεις - Δράσεις - Εκδηλώσεις PDFΕκτύπωσηE-mail

Για την διαπραγμάτευση και το νέο ευρωπαϊκό τοπίο μετά το Brexit, την νίκη Trump και τις ολλανδικές εκλογές

Τρίτη 11 Απριλίου στις 11:00π.μ, στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Λ. Αμαλίας 8)

Με αφορμή την επίσκεψη Ευρωβουλευτών, μελών της ομάδας των Πράσινων - Greens/EFA Group, από τις 10 έως τις 13 Απριλίου στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 11 Απριλίου στις 11:00π.μ, στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Αμαλίας 8, Αθήνα).

Στην Συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν οι:

Σκα Κέλλερ, συμπρόεδρος της ομάδας των Πρασίνων/Ελεύθερης Συμμαχίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Judith Sargentini, Ολλανδή ευρωβουλευτής της Ομάδας των Πρασίνων / Ελεύθερης Συμμαχίας και μέλος της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων

Κώστας Διάκος, συνεκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων

Συντονίζει η Βούλα Τσέτση, Γ.Γ της Κ.Ο των Πρασίνων στο Ε.Κ

Θα συζητηθούν από τη μία πλευρά οι αποφάσεις των Eurogroup για την Ελλάδα και απ' την άλλη το ευρωπαϊκό τοπίο μετά το Brexit, την νίκη Trump και τις ολλανδικές εκλογές. Η συνέντευξη τύπου οργανώνεται από την ομάδα των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τους Οικολόγους Πράσινους.

Η Σκα Κέλλερ επισκέπτεται για πολλοστή φορά την Ελλάδα, στο πλαίσιο και της κυβερνητικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - Οικολόγων Πράσινων, συνοδευόμενη από την Judith Sargentini και την Βούλα Τσέτση. Σκοπός της επίσκεψης είναι να δουν από κοντά την κοινωνική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα μετά από χρόνια συνεχιζόμενης λιτότητας, καθώς και την εφαρμογή των μέτρων μετεγκατάστασης και τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων και μεταναστών. Στο πλαίσιο αυτό, η αντιπροσωπεία των Ευρωπαίων Πρασίνων συνοδευόμενη από τους δύο συνεκπροσώπους των ΟΠ, Εύα Πάσχου και Κώστα Διάκο, θα έχει συναντήσεις με τον Υπουργό Οικονομικών, κ Τσακαλώτο, την Αν. Υπουργό Οικονομικών, κ. Παπανάτσιου, τον Αν. Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Μουζάλα, τον Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Τσιρώνη, τον επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, κ Leclerc και μέλη  ΜΚΟ. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων.


e-max.it: your social media marketing partner