Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις συμφωνίες TTIP και CETA

Σχόλιο του συν-εκπροσώπου των Οικολόγων Πράσινων, σχετικά με την λεκτική επίθεση που δέχτηκε από εκπρόσωπο της ΝΔ σε εκπομπή σχετικά με την κάνναβη

Τρίτη, 17 Οκτ. 2017, 18:12  |  Ειδήσεις - Δελτία Τύπου PDFΕκτύπωσηE-mail

Σχετικά με την λεκτική επίθεση που δέχτηκε ο συνεκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων στο τηλεοπτικό μαγκαζίνο «Τατιάνα Live» την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου με αφορμή το θέμα της κάνναβης, ο Κώστας Διάκος σχολίασε:

«Για μια ακόμα φορά ο εκπρόσωπος της ΝΔ απέδειξε το σκοταδιστικό συντηρητισμό του κόμματος του. Η αναταραχή που έφερε σχετικά με τις ρεαλιστικές τοποθετήσεις των Οικολόγων Πράσινων για την αποποινικοποίηση της κάνναβης, έβγαλε όλο τον σκοταδισμό του κόμματος αυτού, όταν σχεδόν σε όλα τα κράτη που κυβερνά η ίδια πολιτική παράταξη αποποινικοποιούν τη χρήση κάνναβης. Για την Ελλάδα ο λαϊκισμός της ΝΔ δεν το επιτρέπει. Είναι και πολλά τα λεφτά βλέπεις από αυτή την μαύρη αγορά.... και αφορολόγητα».

Σχετικά: «Οι Οικολόγοι Πράσινοι για την κάνναβη: Όχι στον λαϊκισμό και τις ιδεοληψίες, να αποκαλυφθεί η επιστημονική διάσταση του ζητήματος» (16/10/17)

http://www.ecogreens-gr.org/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=6552:2017-10-16-17-20-12&catid=1:press-releases


e-max.it: your social media marketing partner