Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις συμφωνίες TTIP και CETA

Ξανά στο δημόσιο διάλογο η ιστορική και μαχητική «Πράσινη Πολιτική»

Παρασκευή, 20 Οκτ. 2017, 06:14  |  Ειδήσεις - Δελτία Τύπου PDFΕκτύπωσηE-mail

Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων, σε συνεργασία με την Επιτροπή Επικοινωνίας του κόμματος, αποφάσισε την υλοποίηση απόφασης του Πανελλαδικού Συμβουλίου σχετικά με την ηλεκτρονική επανέκδοση μιας ιστορικής εφημερίδας του πολιτικού οικολογικού χώρου, της «Πράσινης Πολιτικής».

Η «Πράσινη Πολιτική» αποτέλεσε για χρόνια έκφραση της Πολιτικής Οικολογίας. Με οικολογικά ρεπορτάζ, με τη πολιτική θεωρητική οικολογική σκέψη, με αρθρογραφία μαχητική και πρωτοποριακή στην ερμηνεία των δεδομένων και την προβολή των γεγονότων έδωσε μια κατεύθυνση διαφορετική στο συνηθισμένο περιεχόμενο του πολιτικού διαλόγου.

Σήμερα που οι Οικολόγοι Πράσινοι διαθέτουν θεσμική παρουσία σε Κυβέρνηση και Βουλή αλλά και ικανό αριθμό αιρετών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, πιο ώριμοι πια, έχουν να προσφέρουν περισσότερο στο δημόσιο διάλογο, να προτείνουν ριζοσπαστικές λύσεις με σχεδιασμό και αμεσότητα για τα προβλήματα της χώρας που, ηθικά, θεσμικά και οικονομικά, βλέπει τη κοινωνία μας να δοκιμάζεται σοβαρά.

Είναι προφανώς περιττό να επισημάνουμε ότι το έντυπο είναι ανοιχτό στο δημόσιο διάλογο και την προσφορά ιδεών και αρθρογραφίας στο πνεύμα της πολιτικής της.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ λοιπόν ΞΑΝΑ!!


e-max.it: your social media marketing partner