Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις συμφωνίες TTIP και CETA

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Δευτέρα, 11 Δεκ. 2017, 20:23  |  Ειδήσεις - Δελτία Τύπου PDFΕκτύπωσηE-mail

Οι Οικολόγοι Πράσινοι εκφράζουν την αντίθεση τους στη μονομερή επιλογή των Η.Π.Α. (υπό την προεδρία Τράμπ) αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, κατά παράβαση των διεθνών συνθηκών, των αποφάσεων του ΟΗΕ μετά τον πόλεμο των 6 ημερών και αψηφώντας τον ιστορικό, πολυεθνικό, πολυπολιτισμικό και πολυθρησκευτικό χαρακτήρα της πόλης αυτής.

Να σημειωθεί ότι στην προσπάθεια για ειρήνευση της περιοχής το θέμα αυτό αποτελεί το πιο κρίσιμο για τη λύση του Παλαιστινιακού.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν ότι η αψυχολόγητη αυτή ενέργεια σε φάση ειρηνευτικών διαδικασιών στην επιτροπή των οποίων συμμετέχουν και οι Η.Π.Α δυναμιτίζει το συναινετικό κλίμα. Εξ άλλου διαπιστώνουμε ήδη την συγκρουσιακή ένταση ως συνέπεια της ενέργειας αυτής.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι προκειμένου να ενημερωθούν για το γεγονός αυτό αλλά και για την πορεία των διαπραγματεύσεων στο Παλαιστινιακό, αύριο Τρίτη (12/12) στη 1.00 μ.μ. θα έχουν συνάντηση με το Πρέσβη του Παλαιστινιακού κράτους στην Αθήνα. Την αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων θα συνοδεύει επίσης ο βουλευτής Γιώργος Δημαράς.


e-max.it: your social media marketing partner