Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις συμφωνίες TTIP και CETA
Αθλητισμός
e-max.it: your social media marketing partner


Όχι στη βία στους αθλητικούς χώρους, όχι στη διακοπή των διοργανώσεων, ναι στους θεσμούς!

Θεματικές - Αθλητισμός

Τρίτη, 22 Μάρ. 2016, 00:00

Για μια ακόμη φορά η βία ήταν ο πρωταγωνιστής σε άλλη μια αθλητική διοργάνωση στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Λευκάδας όπου προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια  στο F4 του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών με αποτέλεσμα να υπάρξουν καταστροφές στο νησί.

Σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο, στην Τούμπα διεξήχθη αυτή τη φορά, το τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ, που χρόνια παίζεται στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της χώρας. Είναι γεγονός πως πέρα από την βία και τις αρνητικές της επιπτώσεις, η οικονομική ύφεση πλήττει και το χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου έξι χρόνια τώρα, ενώ παράλληλα στερούνται πόρους χρηματοδότησης ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και η συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

e-max.it: your social media marketing partner

PDFΕκτύπωσηE-mail

Ο μαζικός αθλητισμός πυλώνας πολιτισμού

Θεματικές - Αθλητισμός

Δευτέρα, 11 Νοέ. 2013, 09:21

Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις σημερινές αθλητικές εκδηλώσεις δείχνει τη δίψα και τις ανάγκες για μαζική άθληση. Σε μια μεγαλούπολη απάνθρωπη, που κυριαρχείται καθημερινά από τις αυτοκινητοπομπές, με ανύπαρκτους τους ελεύθερους και κοινόχρηστους χώρους και πλήρως περιφρονημένο τον μαζικό αθλητισμό, εκδηλώσεις σαν αυτές φανερώνουν εκτός των άλλων και μια άλλη όψη πόλης, περισσότερο λειτουργικής και φιλικής, τόσο στους κατοίκους, όσο και στους επισκέπτες.

e-max.it: your social media marketing partner

PDFΕκτύπωσηE-mail

...Περιμένοντας εξηγήσεις

Θεματικές - Αθλητισμός

Τρίτη, 09 Ιούλ. 2013, 13:59

Η αθλητική οικογένεια μετά τη Μαριάννα Ζαχαριάδη και τον Ανδρέα Κιλιγκαρίδη, θρηνεί τον Στρατή Αλεξίδη, αθλητή της κωπηλασίας που έφυγε από τη ζωή, όπως και οι παραπάνω συναθλητές του, από οξεία λευχαιμία. Οι  Οικολόγοι Πράσινοι συλλυπούνται τους οικείους των αθλητών και απαιτούν από την πολιτεία και τους εμπλεκόμενους φορείς (ομοσπονδίες, συλλόγους κτλ) την πλήρη διερεύνηση των  παραπάνω  γεγονότων, πριν προστεθούν νέα θύματα.

Η Θεματική Ομάδα Αθλητισμού


e-max.it: your social media marketing partner

PDFΕκτύπωσηE-mail

Ιδιωτικοποίηση (με σημαδεμένη τράπουλα) αλλά... Ελληνικά χωρίς τον παραμικρό τζόγο, ο ΟΠΑΠ πέρασε σε ασφαλή κρατικοδίαιτα χέρια!

Θεματικές - Αθλητισμός

Πέμπτη, 02 Μάι. 2013, 12:39

Ο εν πολλοίς αμαρτίαις κρατικός τζόγος, χωρίς να υφίσταται το παραμικρό ρυθμιστικό πλαίσιο που να διέπει τους κανόνες λειτουργίας του, "προσήλκυσε" το ενδιαφέρον ενός και μόνου κρατικοδίαιτου μεσάζοντα, που εκπροσωπεί ...υποψήφιο αγοραστή! Με τίμημα που κάθε άλλο παρά αντιστοιχεί στη χρηματιστηριακή αξία του ΟΠΑΠ, με τις απαραίτητες ...ευκολίες (δόσεις) και φυσικά σε πλήρη αδιαφάνεια για το μελλοντικό "στοιχηματικό" εγχώριο και διεθνές καθεστώς. Αλλά και υπογεγραμμένες μακροχρόνιες συμφωνίες με λοιπές ...κρατικοδίαιτες δυνάμεις.

e-max.it: your social media marketing partner

PDFΕκτύπωσηE-mailΣελίδα 1 από 4