Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις συμφωνίες TTIP και CETA
Διεθνείς Σχέσεις

Βαλκάνια, Κυπριακό, Διεθνής Ασφάλεια, Ευρωπαική Ενοποίηση

Συντονιστής: Χιλιτίδης Οδυσσέας

e-max.it: your social media marketing partner


Οι Οικολόγοι Πράσινοι αντίθετοι στην συμφωνία πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία

Τετάρτη, 08 Νοέ. 2017, 23:25

Οι Οικολόγοι Πράσινοι ζητάμε από την κυβέρνηση την άμεση ακύρωση της διακρατικής συμφωνίας πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία γιατί:

1. Από τον περασμένο Φεβρουάριο πέρασε ψήφισμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για εξοπλιστικό εμπάργκο εναντίον της Σαουδικής Αραβίας λόγω της εμπλοκής της στον πόλεμο της Υεμένης στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι κράτη τα οποία παραβιάζουν τους διεθνείς κανόνες και τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπορούν να αγοράζουν όπλα από την ΕΕ.

e-max.it: your social media marketing partner

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΚΤΗΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ «ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ» ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΑΙΦΑ... ενώ πλέουν προς την Γάζα με Έλληνες καπετάνιους ένα καναδικό και ένα ιρλανδικό πλοίο

Παρασκευή, 04 Νοέ. 2011, 15:39

Μετά από την απάντηση του Υπουργού Εξωτερικών  κ. Λαμπρινίδη,  ότι τα ελληνόκτητα πλοία  τα οποία παραμένουν στο λιμάνι της Χάιφα για τεχνικούς λόγους, δεν έχουν υποβάλλει τα σχετικά έγγραφα οι ενδιαφερόμενοι

e-max.it: your social media marketing partner

“Η Παλαιστίνη έγινε μέλος της UNESCO”

Σάββατο, 24 Δεκ. 2011, 00:00

Οι Οικολόγοι Πράσινοι χαιρετίζουμε την αποδοχή της αίτησης της Παλαιστίνης ως κράτους-μέλους της UNESCO, στην 36η Γενική Συνδιάσκεψη του οργανισμού αυτού, ο οποίος είναι κομμάτι του συστήματος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

e-max.it: your social media marketing partner

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

Πέμπτη, 13 Μάι. 2010, 16:24

Ζωτικό θεωρούν οι Οικολόγοι Πράσινοι να αξιοποιηθεί η επίσκεψη Ερντογάν για να τεθούν τα ζητήματα των εξοπλισμών και των πυρηνικών εργοστασίων.

e-max.it: your social media marketing partner

Περισσότερα Άρθρα...