Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις συμφωνίες TTIP και CETA
Εθνικές Εκλογές - Σεπτέμβριος 2015

Μπροστά στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη

Oι Οικολόγοι Πράσινοι επιλέγουν και πάλι την προγραμματική στήριξη των ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ

 

 

 

Oι Οικολόγοι Πράσινοι με την έγκριση της μεγάλης πλειοψηφίας του τελευταίου εκλογικού μας συνεδρίου, αποφασίσαμε την προγραμματική στήριξη των ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ, σε διάφορες εκλογικές περιφέρειες και ως αυτόνομος πολιτικός φορέας, με τη συμμετοχή υποψηφίων μας.

Oι Οικολόγοι Πράσινοι αποφασίσαμε να δώσουμε και πάλι το παρόν μας στην μάχη για μία κοινωνικά δίκαιη αντιμετώπιση της κρίσης, μέσα από ένα μεταρρυθμιστικό σχέδιο ανασυγκρότησης της οικονομίας με οικολογικό και κοινωνικό πρόσημο, και να προσπαθήσουμε να εμβολιάσουμε την κυβερνητική πλειοψηφία με τις πράσινες προτάσεις μας αντί να παραμείνουμε στην καταγγελτική τακτική των επιλογών του παλαιού κομματικού συστήματος.

Oι Οικολόγοι Πράσινοι προχωρήσαμε στην προγραμματική στήριξη των των ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ μέσω της κοινής συμφωνίας σε 22 + 15 πάγιες οικολογικές θέσεις και προτάσεις για ένα νέο οικολογικό, περιβαλλοντικό και παραγωγικό, πρότυπο και μια πράσινη ευρωπαϊκή πολιτική

Οι Οικολόγοι Πράσινοι οριστικοποιήσαμε την προγραμματική στήριξη των ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ με τη συμμετοχή 17 υποψηφίων Οικολόγων Πράσινων στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σε 14 εκλογικές περιφέρειες της Ελλάδας.

 

Δείτε εδώ τη λίστα των υποψηφίων

e-max.it: your social media marketing partner


Δύο Οικολόγοι Βουλευτές στο νέο Κοινοβούλιο

Ποιοί είμαστε - Εθνικές Εκλογές - Σεπτέμβριος 2015

Δευτέρα, 21 Σεπ. 2015, 17:39

Γιώργος Δημαράς και Γιάννης Τσιρώνης τα μέλη των Οικολόγων Πράσινων που εκλέχτηκαν

Οι Οικολόγοι Πράσινοι χαιρετίζουν την εκλογή του Γιώργου Δημαρά και του Γιάννη Τσιρώνη που εκλέχθηκαν στην Β' Αθήνας στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, βάσει της προγραμματικής στήριξης των Οικολόγων Πράσινων. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι Οικολόγοι υποψήφιοι κατέλαβαν 2 κοινοβουλευτικές έδρες, ενδυναμώνοντας έτσι την εκπροσώπηση της πολιτικής οικολογίας σε μια περίοδο που την έχει ανάγκη η χώρα.

e-max.it: your social media marketing partner

O πρ. αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Τσιρώνης στην Κόρινθο

Ποιοί είμαστε - Εθνικές Εκλογές - Σεπτέμβριος 2015

Τετάρτη, 16 Σεπ. 2015, 07:34

Την Κόρινθο επισκέφτηκε σήμερα ΤΡΙΤΗ 15/9 ο πρ. αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Τσιρώνης, ο οποίος προέρχεται από τους Οικολόγους-Πράσινους και στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γ. Τσιρώνης το πρωί συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων και συλλογικοτήτων της πόλης και συνοδευόμενος από τις υποψήφιες βουλευτές Κορινθίας κ. Μαρία Θελερίτη και κ. Δήμητρα Λυμπεροπούλου και από κλιμάκιο μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων-Πράσινων είχε την ευκαιρία να ενημερώσει και να συνομιλήσει με τους πολίτες και τους καταστηματάρχες στους κεντρικούς δρόμους της Κορίνθου κυρίως για θέματα περιβάλλοντος, πράσινης ανάπτυξης, διαχείρισης απορριμμάτων κλπ.

e-max.it: your social media marketing partner

ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΠ: Το διακύβευμα των εκλογών και η συμβολή της πολιτικής οικολογίας στην νέα διακυβέρνηση

Ποιοί είμαστε - Εθνικές Εκλογές - Σεπτέμβριος 2015

Τετάρτη, 16 Σεπ. 2015, 18:21

Στα πλαίσια της υποστήριξης του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ από τους Οικολόγους Πράσινους, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία των ΟΠ, παρουσίαση των οικολόγων υποψηφίων Αττικής που κατεβαίνουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ βάσει προγραμματικής συμφωνίας των δυο κομμάτων, και συζήτηση με θέμα: «Το διακύβευμα των εκλογών και η συμβολή της πολιτικής οικολογίας στην νέα διακυβέρνηση».

e-max.it: your social media marketing partner

Απολογισμός Κοινοβουλευτικής Δραστηριότητας Γιώργου Δημαρά

Ποιοί είμαστε - Εθνικές Εκλογές - Σεπτέμβριος 2015

Τρίτη, 15 Σεπ. 2015, 21:49

Ο Γιώργος Δημαράς εξελέγη στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με τους συνδυασμούς του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο πρώτος Οικολόγος Πράσινος Βουλευτής και ο πρώτος εκπρόσωπος της πολιτικής οικολογίας στο κοινοβούλιο από τη διάλυση των Οικολόγων Εναλλακτικών (1993). Αυτούς τους επτά μήνες συμμετείχε, στη βάση της πολιτικής συμμαχίας των Οικολόγων Πράσινων με το ΣΥΡΙΖΑ, ως μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής που ασχολείται με τα θέματα που αφορούν τα δύο υπερ-υπουργεία α) Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και β) Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Συμμετείχε επίσης στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιβάλλοντος.

e-max.it: your social media marketing partner

Περισσότερα Άρθρα...Σελίδα 1 από 8