Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις συμφωνίες TTIP και CETA
Τουρισμός

Τουρισμός

Συντονιστής: Πάνος Σουκαράς

 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Blog: http://www.ecogreens-gr.org/tourism/

e-max.it: your social media marketing partner


Το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση του ΕΟΤ είναι πληγή για το ελληνικό φυσικό περιβάλλον και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων

Τρίτη, 29 Ιαν. 2013, 19:33

Στα πλαίσια της 15θήμερη δημόσιας διαβούλευσης, διορία που έληξε σήμερα, του νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση του ΕΟΤ, η Θεματική Ομάδα Τουρισμού των Οικολόγων Πράσινων, έκανε την παρακάτω παρέμβαση.

Ενώ ο διακηρυγμένος στόχος, του νομοσχεδίου είναι η δημιουργία ενός φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος στον τομέα του τουρισμού, το περιεχόμενο των διατάξεων του κρύβει πτυχές ενός άκρως αντιπεριβαλλοντικού νομοθετήματος, καθώς δίνει το σήμα για την καταστροφή των ομορφότερων και περιβαλλοντικά σημαντικότερων περιοχών της Ελλάδας.

Πριν όμως αναφερθούμε σε συγκεκριμένα σημεία, δεν είναι δυνατόν να μη σχολιάσουμε την τσαπατσουλιά που χαρακτηρίζει το όλο νομοθέτημα.

e-max.it: your social media marketing partner

Τουρισμός: χρειάζεται αλλαγή μοντέλου και όχι εφησυχασμός

Πέμπτη, 03 Νοέ. 2011, 14:19

Εκπροσωπώντας τους Οικολόγους Πράσινους στο ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων που έλαβε χώρα στην Αθήνα στις 1 Νοεμβρίου 2011, και καθώς δεν έγινε δεκτή από τους διοργανωτές η αίτηση συμμετοχής μας στο πάνελ μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα, ο συν-συντονιστής της Θεματικής Ομάδας Τουρισμού Α. Πετρόπουλος έκανε την ακόλουθη γραπτή & προφορική τοποθέτηση/παρέμβαση:

e-max.it: your social media marketing partner

Σήκω Χόρεψε Συρτάκι στις όχθες του Τάμεση

Τρίτη, 20 Νοέ. 2012, 12:07

Δεν χρειάστηκαν παρά λίγες μέρες για να αποδειχθεί κενή περιεχομένου η δήλωση της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη ότι η προώθηση του ελληνικού τουρισμού θα γίνεται στο πλαίσιο σχεδίου που θα αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του εγχώριου τουριστικού προϊόντος. Το σκεπτικό αυτό κάθε άλλο παρά προέκυψε από την παρουσίαση του πρώτου video clip που εμφανίζει "προωθητική ενέργεια" του ΕΟΤ στις όχθες του Τάμεση, κατά τη διάρκεια σχετικής Έκθεσης στο Λονδίνο.

Το video clip διάρκειας τεσσάρων λεπτών έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων στους επαγγελματίες του τουρισμού. Η συγκεκριμένη "προωθητική ενέργεια" παρουσιάζει χορευτές ξαφνικά να στήνουν συρτάκι που αργότερα μετατρέπεται σε "μπιτάκι" με την συμμετοχή όλο και περισσότερων χορευτών.

e-max.it: your social media marketing partner

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ: ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ROOMS TO LET - Η Πολιτική πηγάζει από την Πόλη και τους Πολίτες, όχι από τις… Πωλήσεις.

Παρασκευή, 22 Ιούλ. 2011, 11:41

Kατά γράμμα ακολουθεί την προτροπή της Γερμανικής Bild "Έλληνες πουλήστε τα νησιά σας", το πολυμήχανο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών. Το νομοσχέδιο, που συμπληρώνει με το χειρότερο τρόπο τον Εφαρμοστικό Νόμο, οδεύει ήδη προς ψήφιση από τη Βουλή με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς δημόσια διαβούλευση,

e-max.it: your social media marketing partner