Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις συμφωνίες TTIP και CETA
Δράσεις - Εκδηλώσεις


Οι Οικολόγοι Πράσινοι στηρίζουν τον αγώνα ενάντια στην αιχμαλωσία της άγριας ζωής. Τα άγρια ζώα πρέπει να ζουν ελεύθερα

Κυριακή, 12 Φεβ. 2017, 14:18

Τα δελφίνια-κλόουν είναι δυστυχισμένα όπως ήταν οι αρκούδες-χορεύτριες, όπως είναι ακόμη κάποια ζώα στα τσίρκα. Ας γίνει αυτή η «διασκέδαση» παρελθόν.

Αυτό το τηλεοπτικό σποτάκι αποτελεί μία ιδιωτική πρωτοβουλία που έγινε υπό την αιγίδα των Περιβαλλοντικών Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων:

The Dolphin's Voice e.V. , iSea & Ινστιτούτο Κητολογικών Ερευνών Πέλαγος την οποία στηρίζουν επίσης πολλές ακόμη οργανώσεις, τόσο Ελληνικές (ΕΚΠΑΖ, Π.Φ.Π.Ο, Αλκυόνη, Free & Real ) όσο και διεθνείς (Ric o Barry's Dolphins' project, Sea Shepherd Cove Guardians, Animalia, Oikeutta eläimille) και το αξιοσημείωτο είναι πως όλοι όσοι εργάστηκαν για την δημιουργία του, εργάστηκαν εθελοντικά.

e-max.it: your social media marketing partner

Παρέμβαση Ευρωπαίων Πρασίνων στις διαπραγματεύσεις για τα εργασιακά στην Ελλάδα

Δευτέρα, 12 Δεκ. 2016, 17:38

Ειδική Συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο την Τετάρτη

Μετά από πρωτοβουλία της Ευρωομάδας των Πράσινων, οργανώνεται Ειδική Συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο την Τετάρτη 14/12 το απόγευμα για την Ελλάδα και τα εργασιακά της διαπραγμάτευσης.

16.00-ώρα Ελλάδας (15:00 ώρα Στρασβούργου)

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε online στο: http://www.europarl.europa.eu/ep-live/el/plenary

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ευρωπαίοι Πράσινοι στα πλαίσια του ετήσιου Συνέδριού τους στην Γλασκώβη, είχε στείλει επιστολή στις 2/12 προς τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνγκερ, τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής, αρμόδιο για θέματα ευρώ και δημοσίου διαλόγου, Βάλντις Ντομπρόβσκις, τον ευρωπαίο επίτροπο για τις οικονομικές υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί και το μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιο για την απασχόληση, τις κοινωνικές υποθέσεις, τις δεξιότητες και την κινητικότητα του εργατικού δυναμικού, Μαριάν Τίσεν

e-max.it: your social media marketing partner

Άμεση ανάγκη καθολικής απαγόρευσης του κυνηγιού μέχρι την βελτίωση των καιρικών φαινομένων

Τρίτη, 10 Ιαν. 2017, 18:51

Οι Οικολόγοι - Πράσινοι ζητούν την καθολική απαγόρευση του κυνηγιού σε όλη την επικράτεια και όχι αποκλειστικά στις χιονοσκεπείς περιοχές.

Από όλη την Ελλάδα καταφθάνουν καταγγελίες για μαζική σφαγή πουλιών από τους κυνηγούς στις λίγες περιοχές που δεν έχουν σκεπαστεί με χιόνια και στις οποίες έχουν καταφύγει χιλιάδες πουλιά αναζητώντας απεγνωσμένα τροφή.

Περιβαλλοντικές οργανώσεις αλλά και κάθε πολίτης που νοιάζεται για τη φύση απαιτούν το αυτονόητο. Καθολική απαγόρευση του κυνηγιού σε όλη τη χώρα και όχι μόνο τοπικές απαγορεύσεις.

e-max.it: your social media marketing partner

Από το Περιβάλλον στην Αγροτική Ανάπτυξη - Εκδήλωση με τη συμμετοχή του Αν. Υπουργού ΑΑ&Τ, Γιάννη Τσιρώνη

Δευτέρα, 05 Δεκ. 2016, 20:01

Ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο «Από το Περιβάλλον στην Αγροτική Ανάπτυξη» διοργανώνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι την Τετάρτη 7/12/2016 και ώρα 19.00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, με την συμμετοχή του Αν. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Τσιρώνη.

Στην εκδήλωση που συντονίζουν ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Φίλιππος Γκανούλης και ο συντονιστής της Πολιτικής Κίνησης Θεσσαλονίκης, Δαμιανός Ανδρέου, θα γίνει απολογισμός του έργου των Οικολόγων Πράσινων από τη συμμετοχή τους στην κυβέρνηση, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και συζήτηση για τις προοπτικές και τις παρεμβάσεις που μπορούν να κάνουν μέσω του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.


e-max.it: your social media marketing partner

Περισσότερα Άρθρα...