Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις συμφωνίες TTIP και CETA
Σχετικά με την συνέντευξη Σημίτη
Τετάρτη, 29 Μάρ. 2017, 18:07

Σχετικά με την πρόσφατη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού, Κ. Σημίτη, οι συνεκπρόσωποι των ΟΠ, Εύα Πάσχου και Κώστας Διάκος, σημείωσαν:

«Θα βοηθούσε περισσότερο αν ο πρώην πρωθυπουργός, κ. Σημίτης, στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ και συνέπεσε χρονικά με την παραπομπή Υπουργού του, αντί να ζητάει εκλογές στην γραμμή της ΝΔ, να εξηγούσε στον ελληνικό λαό τις «εκσυγχρονιστικές» πρακτικές της κυβέρνησής του, που συνέβαλαν ουσιαστικά στην σημερινή αρνητική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας».


e-max.it: your social media marketing partner
 
Οι ΟΠ για τις διαπραγματεύσεις για το κλείσιμο της αξιολόγησης - Εφαρμογή του ευρωπαϊκού κεκτημένου στις εργασιακές σχέσεις και φορολογική ισότητα
Κυριακή, 26 Μάρ. 2017, 00:00

Σχετικά με το συνεχιζόμενο πινγκ πονγκ στα πλαίσια μιας αξιολόγησης που αφορά 10 και πλέον εκατομμύρια ευρωπαίους πολίτες, ο συνεκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων, Κώστας Διάκος, δήλωσε: «Η κοινωνική αντιμετώπιση εκ μέρους των δανειστών της αξιολόγησης των δυνατοτήτων αποπληρωμής του δημοσιονομικού χρέους, χαρακτηρίζεται από πολιτική αναλγησία, παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας και μετατροπή του υποκειμένου της κοινωνίας σε αντικείμενο στατιστικών και αριθμητικών δεδομένων».

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Αφορολόγητο ισότιμο για όλους τους φορολογούμενους πολίτες
Δευτέρα, 27 Μάρ. 2017, 17:46

Απόφαση του Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων (13/3/17)

Οι Οικολόγοι Πράσινοι, με πρόσφατη απόφαση του Πανελλαδικού του συμβουλίου, προτείνουν την επαναφορά του αφορολόγητου ορίου για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους -μικρές επιχειρήσεις. Θεωρούν ότι αυτό ισοδυναμεί με επαναφορά της αξιοπρέπειας για εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενους. Η απόφαση του ΠΣ των ΟΠ επισημαίνει ότι το αφορολόγητο όριο εισοδήματος έχει την έννοια της προστασίας των οικονομικά αδύναμων πολιτών. Επίσης τονίζει ότι εδώ και πολλά χρόνια καταστρατηγείται η συνταγματική επιταγή που ορίζει ότι οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους. Οι Οικολόγοι Πράσινοι επιμένουν ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και μικροεπιχειρηματίες, η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας, πρέπει να αντιμετωπίζονται ισότιμα με τους υπόλοιπους πολίτες.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Ας ξανασκεφτούμε για την Ευρώπη
Παρασκευή, 24 Μάρ. 2017, 20:46

Απόφαση του Πανελλαδικού Συμβουλίου των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ

Μετά το Brexit, τις ανανεωμένες συζητήσεις  για Grexit, και την ανησυχητική πορεία προς τα δεξιά πολλών κυβερνήσεων, είναι σημαντικό να ξανασκεφτούμε την Ευρώπη.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι, ως μέλος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος είναι ένα κόμμα καθαρά Ευρωπαικού προσανατολισμού. Η σημερινή όμως Ευρώπη και οι υπάρχουσες προτάσεις απέχουν πολύ από το όραμα μας:

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Περισσότερα Άρθρα...