Κοινωνική Ευρώπη: Οι Πράσινες θέσεις για Οικονομία και Παιδεία
Οικολόγοι Πράσινοι
Εκδήλωση των Οικολόγων Πράσινων Κέρκυρας για το μητρικό θηλασμό PDF Εκτύπωση E-mail
Πολιτικές Κινήσεις - Κέρκυρα
Παρασκευή, 18 Νοέ. 2011, 10:07

Την Τετάρτη 16/11/2011 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για το μητρικό θηλασμό στην αίθουσα της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Κατάργηση του επιδόματος ορεινής κατοικίας : Ένα καίριο χτύπημα στην αποκέντρωση και στην Περιφερειακή Ανάπτυξη από το Υπουργείο Οικονομικών PDF Εκτύπωση E-mail
Πολιτικές Κινήσεις - Λακωνία
Τετάρτη, 21 Δεκ. 2011, 15:45

Το Υπουργείο Οικονομικών με την υιοθέτηση του τεκμαρτου (μη πραγματικού δηλαδή) εισοδήματος σε όλες τις συναλλαγές των πολιτών με το ελληνικό κράτος, οδήγησε στην κατάργηση του επιδόματος ορεινής κατοικίας.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Με αφορμή τη συζήτηση του θέματος ‘Αντισταθμιστικά οφέλη - Χρηματοδότηση Μεταλιγνιτικής περιόδου' στο δημοτικό συμβούλιο Ας διεκδικήσουμε επιτέλους ό,τι δικαιούμαστε για να χτίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον! PDF Εκτύπωση E-mail
Ειδήσεις - Δημοτικές Κινήσεις
Παρασκευή, 20 Ιαν. 2012, 13:57

Πολύ σημαντική η συζήτηση που προκάλεσε ο Λευτέρης Ιωαννίδης, εκπρόσωπος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη-Τόπος να ζεις», στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο με θέμα τα ‘αντισταθμιστικά οφέλη από τη ΔΕΗ και τη χρηματοδότηση ενός προγράμματος για τη μεταλιγνιτική περίοδο'.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Περιοδεία Μ. Τρεμόπουλου και Τ. Κρομμύδα στο Ν. Τρικάλων: «Αγανακτισμένοι ήμασταν χτες. Σήμερα είμαστε αποφασισμένοι!» PDF Εκτύπωση E-mail
Πολιτικές Κινήσεις - Τρίκαλα
Πέμπτη, 05 Ιαν. 2012, 16:36

Αυτό τόνισε ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος κλείνοντας την ομιλία του σε εκδήλωση για την κρίση στα Τρίκαλα, που συνοδεύτηκε από κοπή πίτας της Πολιτικής Κίνησης.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Περιοδεία της Επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων στη Θράκη PDF Εκτύπωση E-mail
Περιφερειακές Οργανώσεις - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ
Δευτέρα, 30 Ιαν. 2012, 16:46

Την περιοχή μας επισκέφτηκε η επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων κα. Ιωάννα Κοντούλη, στα πλαίσια του συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στην Κομοτηνή, όπου και μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 


Σελίδα 5 από 1001