Κοινωνική Ευρώπη: Οι Πράσινες θέσεις για Οικονομία και Παιδεία
Οικολόγοι Πράσινοι
Να αγωνιστούμε για μια οικολογική και παραγωγική ανασυγκρότηση της Ηλείας - Επίσκεψη στελεχών των Οικολόγων Πράσινων στην Ηλεία - Συνέντευξη τύπου της Τρίτης 20 Μαρτίου στον ΠΥΡΓΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Πολιτικές Κινήσεις - Ηλεία
Πέμπτη, 22 Μάρ. 2012, 13:05

Την ανάγκη για οικολογική και παραγωγική ανασυγκρότηση της Ηλείας, στο πλαίσιο ενός γενικότερου εθνικού σχεδίου για να επενδύσουμε στην βιώσιμη έξοδο από τη κρίση ιδιαίτερα μετά τις πλημμύρες του Φεβρουαρίου. υπογράμμισαν η Γιάννα Κοντούλη, επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ και ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Δολοφονία Λαζανά: Να μη βαδίσουμε το δρόμο του αίματος – Η Βία βλάπτει σοβαρά τη Δημοκρατία PDF Εκτύπωση E-mail
Πολιτικές Κινήσεις - Αχαϊας
Τετάρτη, 23 Μάι. 2012, 13:55

Η δολοφονία του συμπολίτη μας Θανάση Λαζανά από τρεις νεαρούς αλλοδαπούς έχει δικαιολογημένα συγκλονίσει όχι μόνο την πατραϊκή κοινωνία αλλά και το πανελλήνιο. Συμπαραστεκόμαστε στους οικείους του και κατανοούμε την έκφραση της οδύνης και οργής των κατοίκων της περιοχής του.

Ολόκληρες συνοικίες της Πάτρας (παλαιότερα η Αγιά, σήμερα οι Ιτιές) ανεύθυνα αφέθηκαν να μετατραπούν σε αποθήκες απελπισμένων ανθρώπων.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Για την εξόρυξη και κατεργασία χρυσού PDF Εκτύπωση E-mail
Πολιτικές Κινήσεις - Έβρος
Σάββατο, 16 Ιούν. 2012, 00:00

Η εξόρυξη και κατεργασία χρυσού με κυάνιο αποτελεί μια από τις χειρότερες περιβαλλοντικά μεθόδους. Οδηγεί στην οικονομική λεηλασία φυσικών και ανθρώπινων πόρων, και τα όποια κέρδη προκύπτουν  καταλήγουν μακριά από τον τόπο. Αυτήν την πραγματικότητα στήριξε η υπηρεσιακή κυβέρνηση με την ένταξη του επενδυτικού σχεδίου «Μεταλλευτικές  Εγκαταστάσεις στο Πέραμα, Ν.Εβρου» στη διαδικασία fast track. H απροκάλυπτη προώθηση μιας δραστηριότητας τόσο επιβλαβούς για το τόπο μας, προκαλεί το αίσθημα δικαίου και δημοκρατίας και θα σταθούμε απέναντί της με όλες μας τις δυνάμεις.

Πολιτική Κίνηση Έβρου


e-max.it: your social media marketing partner
 
Συνάντηση του Ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Ν. Χρυσόγελου με τους απεργούς της μονάδας ανακύκλωσης Ηρακλείου PDF Εκτύπωση E-mail
Πολιτικές Κινήσεις - Ηράκλειο
Δευτέρα, 28 Μάι. 2012, 12:57

Mε τους απεργούς του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών που απεργούν για σχεδόν δυο μήνες και τον πρόεδρο του Εργατο-Υπαλληλικού Κέντρου Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη συναντήθηκε, το Σάββατο 26 Μαΐου, αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων στην οποία συμμετείχαν ο Ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Νίκος Χρυσόγελος μαζί με τα μέλη της τοπικής Πολιτικής Κίνησης των Οικολόγων Πράσινων Ηρακλείου Αριστείδη Παπαδάκη και Νίκο Γαγγιολάκη και Παναγιώτη Αναστασιάδη, υποψήφιο βουλευτή των Οικολόγων Πράσινων.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Πολιτικές Κινήσεις - Βύρωνα - Καισαριανής - Ζωγράφου
Πέμπτη, 27 Σεπ. 2012, 00:00

Η μνημονιακή επιλογή της  τρικομματικής κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας» να επιβάλλει νέα επαχθή και δυσβάσταχτα μέτρα σε βάρος της κοινωνίας συνοδεύτηκε και με αύξηση της κρατικής καταστολής και τρομοκρατίας σε αρκετές γειτονιές της Αθήνας.

Χθες στην πλατεία Γαρδένια στου Ζωγράφου επιχειρήθηκε να αποτραπεί η συμμετοχή πολιτών στην απεργιακή κινητοποίηση με προληπτικές προσαγωγές, και απροκάλυπτες βίαιες επιθέσεις.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 


Σελίδα 6 από 1001