Κοινωνική Ευρώπη: Οι Πράσινες θέσεις για Οικονομία και Παιδεία
Οικολόγοι Πράσινοι
«ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»: ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Θεματικές - Αυτοδιοίκηση
Δευτέρα, 23 Δεκ. 2013, 07:47

Οι Δήμοι και οι Περιφέρειες είναι σε θέση να επεξεργαστούν και να εφαρμόσουν τοπικά εναλλακτικά σχέδια αντιμετώπισης της πολύπλευρης κρίσης, τόνισε η πανελλαδική Συνδιάσκεψη Αυτοδιοίκησης των Οικολόγων Πράσινων.

Με ψήφισμά τους τα μέλη της συνδιάσκεψης, που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, τάχθηκαν υπέρ της διεξαγωγής των εκλογών, αυτοδιοικητικών και ευρωεκλογών, την ίδια Κυριακή όπως ορίζει ο νόμος.

Βασικοί στόχοι της Συνδιάσκεψης των Πράσινων αυτοδιοικητικών είναι:

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Συνυπάρχοντας στην πόλη με αλληλεγγύη! PDF Εκτύπωση E-mail
Πολιτικές Κινήσεις - 3ου διαμερίσματος Αθηνών
Τρίτη, 15 Απρ. 2014, 18:39

Την Κυριακή 13 Απριλίου οι Οικολόγοι Πράσινοι από την Πολιτική Κίνηση 3ου Διαμερίσματος Αθηνών με την Ομάδα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και την υποψήφια Δήμαρχο Αθηναίων Ιωάννα Κοντούλη, έκαναν την αλληλεγγύη πράξη: Έστησαν μία ακόμη «συλλογική κουζίνα» στον πεζόδρομο του Θησείου, στο κέντρο της Αθήνας. Το συλλογικό εγχείρημα  αγκαλιάστηκε από τους πολίτες που συμμετείχαν ενεργά και απόλαυσαν μαζί μας φαγητό και κρασί, όλοι και όλες μαζί ανεξαρτήτως φύλου, φυλής, χρώματος, εθνικότητας και ταξικής προέλευσης. Γιατί για εμάς στον πυρήνα της αλληλεγγύης βρίσκεται η κατάργηση κάθε μορφής διάκρισης που αποξενώνει και διχάζει τους ανθρώπους.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Μετά την ανατροπή, ή ώρα της ευθύνης και της κάθαρσης - Η Πολιτική Οικολογία παρούσα PDF Εκτύπωση E-mail
Ποιοί είμαστε - Εθνικές Εκλογές - Ιανουάριος 2015
Κυριακή, 25 Ιαν. 2015, 21:35

Το εκλογικό αποτέλεσμα αποδεικνύει την ξεκάθαρη επιθυμία των πολιτών για ριζική ανατροπή πολιτικής στη χώρα, για το τέλος των νεοφιλελεύθερων επιλογών λιτότητας που έφεραν την οικονομία, την κοινωνία, το περιβάλλον στο χείλος της καταστροφής.

Μετά το κλείσιμο της κάλπης έρχεται η ώρα της ευθύνης στην πράξη, όπου το κυρίαρχο  αίτημα για κάθαρση πρέπει να συνδυαστεί με νηφάλιο σχεδιασμό για τη βιωσιμότητα.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Αλλαγή σελίδας στα δημοτικά της Β Πειραιά PDF Εκτύπωση E-mail
Πολιτικές Κινήσεις - Κορυδαλλός - Νίκαια - Αγ.Ιωάννης Ρέντης
Κυριακή, 01 Ιούν. 2014, 16:31

Οριστική αλλαγή σελίδας στο πεδίο της δημοτικής διακυβέρνησης φαίνεται να υπόσχονται οι τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές στην Β Πειραιά. Η εκλογή του Γιάννη Λαγουδάκη στο Πέραμα - τον οποίο στήριξαν οι Οικολόγοι Πράσινοι στον β γύρο - και του Χρήστου Βρεττάκου στο Κερατσίνι, μαζί με την επανεκλογή του Γιώργου Ιωακειμίδη στον Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ιωάννη Ρέντη, συνιστούν βάσιμη ελπίδα για το οριστικό τέλος του λαικίστικου, δαπανηρού και αναποτελεσματικού, συστήματος διακυβέρνησης των Δήμων της περιοχής των τελευταίων δεκαετιών.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Οι Οικολόγοι Πράσινοι για την Διεθνή Ημέρα Μουσείων PDF Εκτύπωση E-mail
Θεματικές - Πολιτισμός
Δευτέρα, 18 Μάι. 2015, 15:58

Διεθνής ημέρα μουσείων σήμερα και η ανάγκη για την προστασία και τη διατήρηση της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς επανέρχεται επίμονα. Την ώρα που ιστορικοί πολιτισμικοί «θησαυροί» καταστρέφονται από το μένος του θρησκευτικού φονταμενταλισμού, παραβιάζοντας κάθε έννοια ιστορικής ευθύνης και συνέχειας, ακόμα κι εντός των μουσείων, καθίσταται αναγκαία η εγρήγορση σε ότι αφορά την Δημόσια πρόσβαση σε έννοιες του πολιτισμού ευρύτερου αριθμού πολιτών.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 


Σελίδα 9 από 1001