Κοινωνική Ευρώπη: Οι Πράσινες θέσεις για Οικονομία και Παιδεία
Πολιτικές Κινήσεις


ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΚ Κυκλάδων σχετικά με τα Αιολικά στα 4 νησιά
Πολιτικές Κινήσεις - Νάξος - Πάρος και μικρές Κυκλάδες
Πέμπτη, 18 Μάι. 2017, 18:09

Αφουγκραζόμενοι τις Αντιδράσεις των τοπικών Κοινωνιών των 4 Νησιών των Κυκλάδων, όπου απο την Συγκυβέρνηση του 2014 υπογράφηκε η σχετική Αδειοδότηση τους απο τον τότε Υπουργό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κο Ι. Μανιάτη, εμείς οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ εκφράζουμε την συμπαράσταση μας ως προς το δίκαιο Αίτημα τους. Συναινούμε επίσης και στηρίζουμε την προσφυγή στο ΣτΕ των Δήμων αλλά και αυτής από Κοινωνικούς φορείς - Ομάδες Πολιτών.

Θεωρούμε όμως ακόμη περισσότερο σημαντικά και ζητάμε

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Συνδυασμός προστασίας της φυσικής αλλά και πολιτιστικής κληρονομιάς
Πολιτικές Κινήσεις - Λάρισα
Σάββατο, 13 Ιούν. 2015, 13:45

Κλιμάκιο των Οικολόγων Πράσινων στην Αγιά

Κλιμάκιο των Οικολόγων Πράσινων Λάρισας με επικεφαλής την συντονίστρια της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος Χριστίνα Ευθυμιάτου,, μέλη του Πανελλαδικού Κούτσικος Κώστας  και Χλωρός Αστέριος, του οργανωτικού υπεύθυνου Θεσσαλίας Σπασίδη Τηλέμαχο, ο υποψήφιος οικολόγος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Σαμαράς καθώς και μέλη των ΟΠ Λάρισας επισκέφτηκε την Αγιά.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Για τον θάνατο του Μιχάλη Μπονατάκη
Πολιτικές Κινήσεις - Χανιά
Τρίτη, 26 Ιούλ. 2016, 07:42

Βαριά η απώλεια για τον άνθρωπο, τον γιατρό της καρδιάς μας, τον αγωνιστή της Οικολογίας και της Υγείας που συμμετείχε ενεργά στα κοινά στα Χανιά, στη Κρήτη και σε ολη της Ελλάδα.

Ήταν μέλος των Οικολόγων Πράσινων από το 2007-2014 συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια αλλά και στους αγώνες του Οικολογικού και του Προοδευτικού Αυτοδιοικητικού κινήματος στα Χανιά.

Συμμετείχε στις Πανελλαδικές Γραμματείες των Οικολόγων Πράσινων ενώ προέδρευσε με επιτυχία σε αρκετά Πανελλαδικά Συνέδρια των Οικολόγων Πράσινων.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Κοντά στο ΤΕΙ Θεσσαλίας οι Οικολόγοι Πράσινοι
Πολιτικές Κινήσεις - Λάρισα
Τρίτη, 09 Ιούν. 2015, 18:01

Κλιμάκιο των Οικολόγων Πράσινων Λάρισας , με επικεφαλής την συντονίστρια της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος Χριστίνα Ευθυμιάτου, επισκέφτηκε το ΤΕΙ Θεσσαλίας την Κυριακή 7/6/2015.

Ενημερώνοντας ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Παναγιώτης Γούλας αναφέρθηκε στο πρόβλημα των συνεχών μειώσεων των πιστώσεων για τα ΤΕΙ, που έχουν φτάσει πλέον στα επίπεδα του 70%, ενώ, παρά το «πάγωμα», κατά την τελευταία πενταετία, προκηρύξεων νέων θέσεων και με δεδομένη την αποχώρηση σημαντικού μέρους τόσο του εκπαιδευτικού όσο και του διοικητικού προσωπικού, λόγω συνταξιοδότησης, το ίδρυμα όχι μόνον ανταποκρίνεται στην υψηλή αποστολή του

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα