Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις συμφωνίες TTIP και CETA
Βουλή των Ελλήνων


ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (μέλους των Οικολόγων Πράσινων) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΩΝΗ σχετικά με τα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ και τον προβληματισμό του για τη θέση του ως βουλευτή
Βουλή των Ελλήνων - Νέα
Τρίτη, 14 Μάρ. 2017, 21:05

e-max.it: your social media marketing partner
 
Ο Γιώργος Δημαράς στη Δ.Ε.Θ.: Για την οικοδόμηση μιας βιώσιμης οικονομίας
Βουλή των Ελλήνων - Νέα
Πέμπτη, 15 Σεπ. 2016, 19:12

Την ανάγκη προσανατολισμού της οικονομικής πολιτικής της χώρας προς την κατεύθυνση μιας δίκαιης και βιώσιμης οικονομίας υπογράμμισε ο οικολόγος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς, στην τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησαν οι Οικολόγοι Πράσινοι στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Αναπτύσσοντας βασικά σημεία από τις δημόσιες τοποθετήσεις και παρεμβάσεις του στη διάρκεια της έως τώρα κοινοβουλευτικής του θητείας, ο Γιώργος Δημαράς τόνισε την ανάγκη ενός ουσιαστικού μετασχηματισμού του κοινωνικού και οικονομικού μοντέλου, με κύριους άξονες την κυκλική οικονομία, την παραγωγική ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα, την ορθή διαχείριση των υδάτων, τη διατροφική και ενεργειακή αυτάρκεια, τη βιώσιμη βιομηχανική και τουριστική ανάπτυξη.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Γιώργος Δημαράς: Η κλιματική αλλαγή απειλεί το φυσικό θεμέλιο των κοινωνιών μας
Βουλή των Ελλήνων - Νέα
Παρασκευή, 02 Σεπ. 2016, 16:48

Στις επικίνδυνες συνέπειες της κλιματικής αλλαγής για τον πλανήτη και τον άνθρωπο αλλά και στην ανάγκη ενίσχυσης των διεθνών πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση του φαινομένου αναφέρθηκε ο οικολόγος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς, στην ομιλία που πραγματοποίησε στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, ως εισηγητής στο σχέδιο νόμου για την κύρωση της συμφωνίας Ε.Ε- Ισλανδίας για την κλιματική αλλαγή. Με τη συμφωνία, τα δύο μέρη δεσμεύονται να εφαρμόσουν από κοινού τις προβλέψεις της τροποποίησης της Ντόχα στο Πρωτόκολλο του Κιότο της Σύμβασης-Πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Δήλωση του Γιώργου Δημαρά, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-Οικολόγων Πράσινων, για τις άδειες τηλεοπτικών συχνοτήτων
Βουλή των Ελλήνων - Νέα
Σάββατο, 27 Αύγ. 2016, 17:13

Επειδή κυκλοφορούν επιλεγμένα αποσπάσματα από τοποθετήσεις μου σε ΜΜΕ σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες και τον διαγωνισμό για τις συχνότητες, ξεκαθαρίζω την θέση μου σε σχέση με το θέμα:

  • Θέση αρχής είναι να μην κατέχουν μέσα ενημέρωσης και κυρίως τηλεοπτικούς σταθμούς, εταιρείες στις οποίες είναι  μέτοχοι  φυσικά πρόσωπα ή κοντινοί συγγενείς των, που παίρνουν δημόσια έργα και προμήθειες του δημοσίου τομέα. Τα γνωστά κυκλώματα ΜΜΕ, Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, Τραπεζών και   μηχανισμών ευρωπαϊκών προγραμμάτων πρέπει να διαλυθούν  με κάθε νόμιμο τρόπο.
  • Στις τοποθετήσεις μου μίλησα για έλεγχο της  προέλευσης των απαιτούμενων χρημάτων  και δεν ανέφερα κανένα όνομα υποψηφίου «καναλάρχη».
    e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 

Περισσότερα Άρθρα...Σελίδα 1 από 8