Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις συμφωνίες TTIP και CETA
Πολιτικές Κινήσεις


Για τον θάνατο του Μιχάλη Μπονατάκη
Πολιτικές Κινήσεις - Χανιά
Τρίτη, 26 Ιούλ. 2016, 07:42

Βαριά η απώλεια για τον άνθρωπο, τον γιατρό της καρδιάς μας, τον αγωνιστή της Οικολογίας και της Υγείας που συμμετείχε ενεργά στα κοινά στα Χανιά, στη Κρήτη και σε ολη της Ελλάδα.

Ήταν μέλος των Οικολόγων Πράσινων από το 2007-2014 συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια αλλά και στους αγώνες του Οικολογικού και του Προοδευτικού Αυτοδιοικητικού κινήματος στα Χανιά.

Συμμετείχε στις Πανελλαδικές Γραμματείες των Οικολόγων Πράσινων ενώ προέδρευσε με επιτυχία σε αρκετά Πανελλαδικά Συνέδρια των Οικολόγων Πράσινων.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Κοντά στο ΤΕΙ Θεσσαλίας οι Οικολόγοι Πράσινοι
Πολιτικές Κινήσεις - Λάρισα
Τρίτη, 09 Ιούν. 2015, 18:01

Κλιμάκιο των Οικολόγων Πράσινων Λάρισας , με επικεφαλής την συντονίστρια της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος Χριστίνα Ευθυμιάτου, επισκέφτηκε το ΤΕΙ Θεσσαλίας την Κυριακή 7/6/2015.

Ενημερώνοντας ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Παναγιώτης Γούλας αναφέρθηκε στο πρόβλημα των συνεχών μειώσεων των πιστώσεων για τα ΤΕΙ, που έχουν φτάσει πλέον στα επίπεδα του 70%, ενώ, παρά το «πάγωμα», κατά την τελευταία πενταετία, προκηρύξεων νέων θέσεων και με δεδομένη την αποχώρηση σημαντικού μέρους τόσο του εκπαιδευτικού όσο και του διοικητικού προσωπικού, λόγω συνταξιοδότησης, το ίδρυμα όχι μόνον ανταποκρίνεται στην υψηλή αποστολή του

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Συνδυασμός προστασίας της φυσικής αλλά και πολιτιστικής κληρονομιάς
Πολιτικές Κινήσεις - Λάρισα
Σάββατο, 13 Ιούν. 2015, 13:45

Κλιμάκιο των Οικολόγων Πράσινων στην Αγιά

Κλιμάκιο των Οικολόγων Πράσινων Λάρισας με επικεφαλής την συντονίστρια της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος Χριστίνα Ευθυμιάτου,, μέλη του Πανελλαδικού Κούτσικος Κώστας  και Χλωρός Αστέριος, του οργανωτικού υπεύθυνου Θεσσαλίας Σπασίδη Τηλέμαχο, ο υποψήφιος οικολόγος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Σαμαράς καθώς και μέλη των ΟΠ Λάρισας επισκέφτηκε την Αγιά.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα
 
Το περιβάλλον δεν τιμάται στον τόπο μας | Μακρύς ο δρόμος σε εθνικό επίπεδο, ντροπιαστική η κατάσταση τοπικά
Πολιτικές Κινήσεις - Μαγνησία
Παρασκευή, 05 Ιούν. 2015, 17:30

Με αφορμή την 5η Ιουνίου - Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος οι Οικολόγοι Πράσινοι Μαγνησίας εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα το περιβάλλον δεν φαίνεται να παίζει ρόλο στις πολιτικές επιλογές για την παραγωγική ανασυγκρότηση της υπαίθρου, την προστασία της δημόσιας υγείας και την ποιότητα της ζωής μας.

Σε εθνικό επίπεδο, αν και οι Οικολόγοι Πράσινοι συμμετέχουμε στην κυβέρνηση με έναν αναπληρωτή υπουργό στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αλλά και με έναν βουλευτή στο εθνικό Κοινοβούλιο, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να καταστεί το περιβάλλον βασικός πυλώνας υγιούς και βιώσιμης ανάπτυξης, όπως άλλωστε δήλωνε προεκλογικά ότι επιθυμεί και ο Πρωθυπουργός.

e-max.it: your social media marketing partner
Περισσότερα