Αγαπητοί/ες φίλοι/ες,

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων σας προσκαλούμε σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε τη Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου  στις 5.00 μ.μ.  στα γραφεία μας, Πλ. Ελευθερίας (Κουμουνδούρου) 14, Αθήνα με μέλη του ΔΣ της  ΜΚΟ “Κλίμακα” και άστεγους που στηρίζει η οργάνωση που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με αφορμή την αγορά ρούχων πρώτης ανάγκης από μικρή ελληνική βιοτεχνία και την παράδοσή τους σε άστεγους μέσω της Κλίμακας, βοηθώντας έτσι και τοπικές βιοτεχνίες να επιβιώσουν μέσα από αυτή την βαθιά οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει τις μικρές βιοτεχνίες περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Εμείς οι Οικολόγοι Πράσινοι συναισθανόμενοι τη οξύτητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας, προβαίνουμε σε αυτή τη συμβολική κίνηση αλληλεγγύης απέναντι στους άστεγους, ανοίγοντας με αυτό τον τρόπο ένα δίαυλο επικοινωνίας που θα οδηγήσει σε νέες ανάλογες δράσεις στο μέλλον, με όραμα πάντοτε την αλληλέγγυα κοινωνία για την οποία αγωνιζόμαστε. Είμαστε μάλιστα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι τη δράση αυτή θα ακολουθήσουν άμεσα νέες προγραμματισμένες δράσεις στην περιφέρεια και ελπίζουμε σε ακόμα δυναμικότερες στο μέλλον.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 

Η όλη διοργάνωση έγινε με συνεργασία της Εκτελεστικής Γραμματείας, της Θεματικής Ομάδας Δικαιωμάτων και της Επιτροπής Εκδηλώσεων και Εκστρατειών.

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2013 Οικολόγοι Πράσινοι - Θεματική Ομάδα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Suffusion theme by Sayontan Sinha